De beste voetbaluitzendingen van deze week: Feyenoord moet vlammen!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Feyenoord moet vlammen!

De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen gaan onverstoord verder. Transfers vliegen je om de oren, waarbij de enige nog pikanter is dan de andere. Toch is er op de buis ook genoeg om van te genieten. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week!



Maandag 26 juli



We trappen de week rustig af met twee wedstrijden die eigenlijk al gespeeld zijn, maar toch nog wat extra aandacht verdienen. Het doelpuntenfestival van AS Roma is het kijken namelijk meer dan waard en dus komt dat op ESPN nog een keertje terug vandaag. Verder is de kwartfinale van de Gold Cup gespeeld vannacht, dus als je die nog niet gezien hebt is dit je kans!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 26 juli hieronder:


17.45 uur op ESPN 3: AS Roma – Debrecen VSC, 19.30 uur op Ziggo Sport Voetbal: CONCACAF Gold Cup 2021 Kwartfinale: USA – Jamaica, 21.00 uur op ESPN: DOC: Guus Til, avonturier in Moskou




Dinsdag 27 juli



Ook op dinsdag doen we rustig aan met slechts één wedstrijd, al is die ene wel een belangrijke. De andere uitzendingen van vandaag staan in het teken van Theo Janssen en de La Liga. Sierd de Vos bespreekt het afgelopen seizoen namelijk op een manier die alleen hij kan bedenken.



Een greep van de leukste uitzendingen van 27 juli hieronder:


12.00 uur op NPO 1: NOS Olympische Spelen Tokio, 20.00 uur op ESPN: DOC: Theo! Gewoon niks, 20.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Bodega LaLiga


Toch moeten we wel even stilstaan bij die eerste uitzending van de dinsdag. De Olympische Spelen zijn namelijk bezig in Tokio en daar spelen de Nederlandse Leeuwinnen op de laatste dinsdag van juli een belangrijke wedstrijd. Het team komt namelijk uit tegen China en strijdt om een ticket voor de kwartfinale. 



Nadat afgelopen weekend gelijk werd gespeeld, is winst nu nodig om de groepswinst definitief te pakken. Of dat gaat lukken zien we vanaf 13.30 uur. Dan wordt de wedstrijd tegen China gespeeld.



Woensdag 28 juli



De week wordt weer gebroken met een heerlijke woensdagavond. PSV werkt de return van zijn Champions League-voorrondewedstrijd tegen Galatasaray af. Heel spannend wordt dat duel vermoedelijk niet, want de Eindhovenaren versloegen de Turken in het Philips Stadion met 5-1.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 28 juli hieronder:

17.30 uur op ESPN 3: Het seizoen van Rai Vloet, 19.25 op RTL7: Galatasaray – PSV, 19.40 uur op ESPN: VfL Wolfsburg – Atlético Madrid, 22.30 uur op ESPN 2: Tutto Calcio



Donderdag 29 juli



Op de laatste donderdag van de maand is het tijd voor flinke spanning. In Rotterdam is het namelijk tijd om te zien of Feyenoord door mag in de Conference League. In de uitwedstrijd werd gelijkgespeeld en dat doet fans vrezen voor het ergste.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 29 juli hieronder:


15.00 uur op ESPN 2: DOC: Uit de as herrezen, 19.15 uur op ESPN: UEFA Conference League (Voorbeschouwing), 20.00 uur op ESPN: UEFA Conference League Feyenoord – FC Drita


Net als vorige week pakt EPSN dan ook uit met een uitgebreide voorbeschouwing van de wedstrijd. Makkelijk zal het namelijk niet worden, want Feyenoord heeft in de voorbereiding op de wedstrijd toch wel een tikje gekregen rondom het moraal. Tegen PAOK werd in een oefenwedstrijd namelijk verloren.



Feyenoord moet toch echt in De Kuip het heft in eigen handen nemen en daar kwaliteit laten zien. Anders kan de Nederlandse ploeg nog wel eens bedrogen uitkomen en heel vroeg een dreun krijgen. Daar zit niemand in Rotterdam op te wachten en dus moet Arne Slot het team goed zien te leiden. 




Vrijdag 30 juli 



We sluiten de week op heerlijke wijze af, want de tweede speelronde van de Jupiler Pro League staat op de planning. Daarnaast wordt ook nog een oefenwedstrijd uitgezonden tussen Borussia Dortmund en Bologna. Tijd om lekker aan het weekend te beginnen dus!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 30 juli hieronder:


19.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Premier League World, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Racing Genk – Oostende, 21.00 uur op ESPN 3: Borussia Dortmund – Bologna

Gaat Feyenoord winnen?

  • Absoluut!
  • Dat wordt gelijkspel.
  • Nee, denk het niet.
64+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:00
12+
Treuzelend Ajax wéér in de problemen
11:45
21+
Vertrekt Frenkie de Jong dan toch bij Barcelona?
11:29
8+
‘Davies moet nog een jaar wachten op toptransfer’
11:16
8+
Mario Gómez plaatst Neuer naast Messi
10:57
61+
Johan Derksen niet te spreken over NOS-verslaggever: “Hij vindt ook nog dat hij heel goed is”
10:37
86+
‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’
10:20
18+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
35+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
42+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
92+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
09:19
54+
‘Van Bommel op lijstje van Italiaanse topclub’
09:05
34+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
09:00
48+
Legends blikken exclusief vooruit op bijzonder duel met Ajax
08:42
30+
Blinker kijkt met plezier naar de buitenspelers van Feyenoord
08:19
74+
Hancko over moeizaam begin van zijn carrière: “Ik voelde me de flop van de Serie A”
23:36
173+
Kieft laakt Barça: “Helemaal niet zo goed elftal”
23:30
268+
“Bijlow gaat na de bekerfinale weer keepen”
23:14
230+
Verweij tipt Ajax-leiding: “Een verbetering”
23:02
546+
‘Gemeente draait Feyenoord de nek om’
22:50
4+
Juventus ontsnapt met gelijkspel
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie