Eerste nederlaag voor Bosz met Lyon

Peter Bosz heeft zijn eerste nederlaag als trainer van Olympique Lyon te pakken. In het Estádio José Alvalade bleek Sporting Portugal zondagavond met 3-2 te sterk.

Lyon wist drie duels te winnen onder leiding van Bosz, waaronder de 4-1 tegen het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel. Ook werd een remise genoteerd tegen Villarreal (2-2), maar tegen de Portugese kampioen ging het dus voor het eerst mis. Wel zorgde Houssem Aouar in Lissabon voor een voorsprong.

Nog voor rust leidde Sporting al met 2-1 dankzij Paulinho en Pedro Gonçalves. Na rust zorgde eerstgenoemde op aangeven van laatstgenoemde voor het derde Portugese doelpunt, waar invaller Islam Slimani de wedstrijd definitief in het slot gooide.

Lyon opent het seizoen al op 8 augustus.