‘Onderhandelingen na Bayern München-Ajax’

Foto: ‘Onderhandelingen na Bayern München-Ajax’

Volgens de Duitse roddelmedia hebben Bayern München en Ajax de oefenpartij van gistermiddag (2-2) aangegrepen om een stevig robbertje te onderhandelen over Noussair Mazraoui. Naar verluidt wil Der Rekordmeister de rechtsback inlijven.

Het contract van de Marokkaan in de Johan Cruijff ArenA loopt medio 2022 af en Het Parool berichtte eerder al: “De onderhandelingen tussen Mazraoui en Ajax (over een nieuwe verbintenis, red.) zijn al een tijdje gaande, maar tot een overeenkomst hebben die nog niet geleid. Dat is geen goed teken. Wellicht dat Bayern München, dat nog op zoek is naar een rechtsback, zaterdag extra op Mazraoui let. Hij was al eerder in beeld bij de Duitse topclub, net als Sergiño Dest, die uiteindelijk voor Barcelona koos.”

Bij onze oosterburen denkt men dat de toekomst van Mazraoui weleens in Beieren kan liggen. Bayern zou namelijk 7 miljoen euro overhebben voor de vleugelverdediger, waar Ajax naar verluidt een vraagprijs hanteert van 10 miljoen euro. Het verschil tussen vraag en aanbod valt dus te overzien.

De Ajacied vertelde gisteren aan De Telegraaf over zijn situatie: “De status…? Dat we nog steeds in gesprek zijn en moeten kijken wat eruit rolt. Ajax is mijn club. Ik speel hier voor het zestiende seizoen en zit lekker in mijn vel, dus ik zal niet heel snel vertrekken. Het doel is een goed jaar zonder blessures te draaien. De onderhandelingen met Ajax laat ik aan mijn zaakwaarnemer over en ik hoop dat we eruit komen.”

Moet Ajax hem verkopen?

  • Ja
  • Nee
1595+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie