Sergio Peña met pistool op zijn hoofd op straat beroofd

Foto: Sergio Peña met pistool op zijn hoofd op straat beroofd

Sergio Peña is gisteren met een pistool op zijn hoofd op straat beroofd, in zijn geboortestad Lima in Peru. Dat vertelt de speler van FC Emmen aan RTV Drenthe.

Uiteindelijk moest de middenvelder samen met zijn neef een ketting, zijn horloge en drie telefoons afstaan aan twee overvallers. “Het ergste is, en dat heeft me veel angst bezorgd, dat we een pistool op ons hoofd gericht kregen. Helaas zijn de beelden van de overval niet vastgelegd op camera.”

Het regionale medium schrijft verder: “Peña werd met het Peruaans elftal onlangs 4e op de Copa America. Daarna vierde hij, net als de andere FC Emmen-speler Miguel Araujo, vakantie. Eigenlijk was het duo al weer verwacht op het trainingsveld in Emmen, maar de club laat weten dat de formaliteiten om terug te reizen (vanwege onder andere het coronavirus) nog niet in orde waren.”

Overigens staat de Peruviaan, die nog één jaar vastligt bij degradant Emmen, nog altijd in de belangstelling van het Spaanse Celta de Vigo.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie