De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Op naar Tokio!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Op naar Tokio!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag zijn de voorbereidingen op het volgende seizoen nog in volle gang en dus kun je rekenen op een paar leuke wedstrijden.



Zaterdag 23 juli



De Olympische Spelen zijn officieel afgetrapt, het vuur brandt in Japan en in Europa maken clubs zich op voor het komende voetbalseizoen. Al met al bezorgt het Nederlanders een heerlijk weekend vol topsport. Alleen al op de zaterdag staan er vier wedstrijden op de planning die je eigenlijk allemaal niet wil missen!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 23 juli hieronder:


12.00 uur op NPO 1: NOS Olympische Spelen Tokio, 16.00 uur op ESPN 3: Borussia Dortmund – Athletic Bilbao, 16.30 uur op Ziggo Sport (Voetbal): Bayern München – Ajax, 16.55 uur op ESPN: VfL Wolfsburg – AS Monaco


Zo trappen we af op de velden van Tokio, want daar speelt het Nederlandse vrouwenelftal. De tegenstander is direct één van de bovenste plank, want de vrouwen moeten het opnemen tegen Brazilië en dat belooft alles behalve makkelijk te worden. Of Miedema weer net zoveel ballen in het netje weet te leggen als eerder deze week valt dan ook te betwijfelen.



De zaterdag staat ook in het teken van de oefenwedstrijden die in Duitsland op de planning staan. Zo speelt Borussia Dortmund tegen Athletic Bilbao, terwijl ook VfL Wolfsburg in actie komt. De club van Wout Weghorst speelt tegen AS Monaco.



Toch komt de leukste wedstrijd om in de gaten te houden rondom competitievoetbal rond half vijf. Het is de match tussen Bayern München en Ajax die bij Ziggo Sport te zien is. Die trapt dan namelijk af en zal iets voor half vijf al te zien zijn bij de kanalen van Ziggo. Dat is dan ook direct een wedstrijd die Ajacieden in ieder geval niet willen missen!




Zondag 24 juli 



Na een heerlijke zaterdag is ook de zondag een lekkere dag voor voetbalfans. De zondag vervolgt namelijk gewoon de eerste speelronde van de Belgische Jupiler Pro League gaat gewoon verder met twee wedstrijden van kwaliteit. Daarnaast speelt AS Roma een oefenwedstrijd.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 24 juli hieronder:


16.30 uur op Ziggo Sport: Club Brugge – KAS Eupen, 18.55 uur op ESPN: AS Roma – Debrecen VSC, 20.30 uur op Ziggo Sport Voetbal: Standard Luik – Racing Genk


Op de zondagmiddag heb je uiteraard de keuze om tussen een aantal leuke wedstrijden. De Belgische Jupiler Pro League is immers alweer van start gegaan en dat betekent dat Ziggo groots uitpakt. Twee van de wedstrijden van de dag zijn daar dan ook te aanschouwen. Direct de eerste wedstrijd van de dag is al één om van te genieten.



De eerste wedstrijd van de dag in België gaat namelijk direct tussen Club Brugge en KAS Eupen. De kampioen van België wil er natuurlijk alles aan doen om ook het nieuwe seizoen goed te beginnen. Het is alleen wel de vraag of Noa Lang ook direct weer iets kan betekenen voor Club Brugge. Vorig jaar werd hij immers als één van de helden van de club gezien.


Toch is de dag daarmee pas net op gang gekomen. Ook AS Roma komt namelijk in actie, maar dan wel in een oefenwedstrijd. Deze kun je via ESPN checken, maar let wel op. De wedstrijd start eigenlijk al om 18.00 uur, maar wordt in Nederland pas wat later uitgezonden. Het valt daarom aan te raden je telefoon weg te leggen zodat de stand niet verklapt wordt.



De laatste wedstrijd van de dag gaat tussen Standard Luik en Racing Genk. De twee grote steden uit België staan direct in de eerste speelronde van het seizoen tegenover elkaar. Dat belooft dan ook een toffe pot te worden die je niet wil missen als voetbalfan.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:44
92+
De Boer deelt opvallend verhaal: “Bleef tien minuten op wc zitten”
23:21
42+
Werder Bremen-aanvoerder haalt keihard uit naar medespeler
23:00
30+
Atalanta schakelt Liverpool uit, AS Roma ondanks rode kaart door
22:59
15+
Club Brugge verslaat PAOK opnieuw, Tadic de verlenging in
22:25
279+
Open sollicitatie voor Ajax: “Ik kan het niveau aan”
22:04
113+
‘Ajax raakt hoofdjeugdopleiding kwijt aan AC Milan’
21:35
33+
Fiorentina naar halve finale, penalty-killer Martínez held bij Aston Villa
21:26
168+
Blind over Ajax-tijd: “Dát vond ik het grootste verschil”
21:10
68+
Real Madrid krijgt in aanloop naar Bayern-uit hulp
20:47
94+
Mourinho deed Schweinsteiger pijn op zijn verjaardag
20:27
486+
De Boer maakte ‘onbewust’ juist keuze bij Ajax
20:12
202+
Barcelona-ruzie gaat door: “Ik heb normen en waarden”
19:44
302+
‘Kansloos’ Vitesse kan hulp vergeten
19:24
933+
Huurling Ajax maakt grote indruk: “Van wereldklasse”
19:09
172+
‘Ajax moet snel zijn: toptarget krijgt aanbieding’
18:49
8629+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
18:24
1981+
‘Feest na Louis van Gaal-terugkeer’
18:14
3311+
‘Gast nóóit meer in De Oranjezondag’
18:11
638+
‘Nieuwe ‘Ajax-transfer’ Erik ten Hag: 60 miljoen’
17:32
989+
‘Toekomst Lutsharel Geertruida staat al vast’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie