“Er zijn wel een dozijn clubs geïnteresseerd in Noa Lang”

Foto: “Er zijn wel een dozijn clubs geïnteresseerd in Noa Lang”

Noa Lang wordt al maanden gelinkt aan een transfer, maar voorlopig is de aanvaller nog altijd speler van Club Brugge. Of hij nog een move gaat maken deze zomer, is de vraag.Rond Lang heerst veel onduidelijkheid. Na zijn sterke seizoen op huurbasis, werd de Nederlandse flankaanvaller definitief overgenomen van Ajax. In de voorbije maanden kon/wou de smaakmaker echter geen uitsluitsel geven over zijn toekomst bij de landskampioen. Voorlopig bleef het evenwel rustig rond de 22-jarige lefgozer.

De enige ploeg die tot dusver concreet genoemd werd, is het Engelse Leeds United. Bij het lokale medium Leeds Live werd clubwatcher Beren Cross dan ook aan de tand gevoeld over het transferdossier tijdens een Q&A-sessie met volgers van de club. Volgens hem is Leeds echter niet de enige club die belangstelling heeft. “Ik geloof dat ze echt wel geïnteresseerd zijn, maar zo zijn er nog een dozijn clubs. Lang heeft een pak bewonderaars in heel Europa. Club Brugge heeft wel een sterke onderhandelingspositie, gezien hij recent pas een permanent contract tekende. Als Leeds hem echt wil, zullen ze mogelijk moeten tot aan het einde van de mercato”, aldus Cross. 

Tenzij Blauw-Zwart hem kan overtuigen om zijn overeenkomst al te verlengen, zal het dus nog een tijdje duren alvorens de Bruggelingen uitsluitsel krijgen over een hun goudhaantje. Maar ondertussen blijft Lang wel gewoon alles geven voor Club. Dat bleek afgelopen zaterdag nog maar eens in de Supercup.

Speelt Lang komend seizoen nog voor Club Brugge?

  • Ja
  • Nee
187+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie