FC Utrecht blijft indruk maken en wint wéer van Belgische tegenstander

Foto: FC Utrecht blijft indruk maken en wint wéer van Belgische tegenstander

FC Utrecht blijft maar winnen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Woensdagavond zegevierde het voor de vierde keer en wederom tegen een Belgische club: Beerschot. Aan het duel zat ook nog een trofee verbonden.

De Memorial Marc Steenackers vond plaats in het Olympische Stadion, ter ere van de in maart 2017 verongelukte directeur Marc Steenackers. De Belgen noemt dit duel de belangrijkste uit de voorbereiding, maar Utrecht werkte niet mee aan een feestje. Othmane Boussaid en Sander van de Streek zorgden voor een 0-2 voorsprong voor de Domstedelingen. Tien minuten voor tijd maakte de ploeg uit de Jupiler Pro League via Blessing Eleke nog de aansluitingstreffer, maar meer zat er voor hen niet in.

Na zeges op KV Mechelen, AA Gent en Club Brugge dus de vierde Belgische tegenstander op rij die door de Eredivisionist aan de zegekar wordt verbonden. Zaterdag hoopt René Hake en zijn ploeg nummer vijf te noteren tegen Zulte Waregem. De Belgische toer zit er dan op, waarna men nog oefent tegen Volos, Bayer Leverkusen en Venezia.

Opstelling FC Utrecht eerste helft: Oelschlägel; Mokono, Meissen, Mamengi, Zagre; Ramselaar, Van den Berg, Gustafson; Kerk, Douvikas, Boussaid 

Opstelling FC Utrecht tweede helft: Oelschlägel; Mokono (46. Timber), Meissen (46. Huizing), Mamengi (46. Mukeh), Zagre (46. Van der Kust); Ramselaar (61. Maher), Van den Berg (61. Van Overeem), Gustafson (61. Van de Streek); Kerk (61. Sylla), Douvikas (61. Balk), Boussaid (61. Mallahi)

Gaat Utrecht dit seizoen indruk maken in de Eredivisie?

  • Verwacht ik zeker!
  • Mwah…
226+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie