Johan Derksen haalt keihard uit naar ‘psychopaat’

Foto: Johan Derksen haalt keihard uit naar ‘psychopaat’

Johan Derksen heeft gisteren hoofdschuddend gekeken naar de beelden van Louis van Gaal die op bezoek was bij de Oranje Leeuwinnen. De oud-bondscoach kon het niet laten om een flinke EK-sneer uit te delen aan het Nederlands elftal.

René van der Gijp zegt allereerst bij De Oranjezomer: “Dit is niet chic. Het is zo makkelijk, want dit vindt iedereen. Je gaat naar die meisjes, of Leeuwinnen, toe, en dan vind ik dat hij het daarbij moet houden. Hij wenst ze alle succes van de wereld en daarmee is het klaar.”

Van Gaal zei ten overstaan van de Leeuwinnen: “Kijk nu eens naar het Europees Kampioenschap voor de heren. Dan zie je dat een veredeld stelletje sterren het niet kunnen. En ik heb altijd onder Sarina Wiegman gezien dat er een team stond, waar men voor elkaar door het vuur gaat. Dus zorg ervoor dat je als team met jullie coach naar de Olympische Spelen gaat om daar goud te halen. Veel succes!”

Johan Derksen reageert: “Ik heb de laatste dagen alweer zó veel verschrikkelijke beelden gezien van die gozer. Dit moeten we Nederland niet aandoen: wat een zelfingenomen kwal van een gozer. Nu wordt hij daar weer als een soort goeroe uitgenodigd om die dames toe te spreken en dan grijpt hij meteen zijn kans om het Nederlands elftal een sneer te geven. Helaas is het zo armzalig dat we niet meer leiders dan die twee (Van Gaal en Henk ten Cate, red.) hebben.”

Daar voegt de voormalige hoofdredacteur van Voetbal International nog aan toe: “Die man heeft zoveel negatieve kanten, die gaan ze dus niet nemen. En ik zou hem ook niet nemen. Ik ben begaan met het lot van het Nederlandse voetbal, en dat wordt nu aan een psychopaat overgeleverd.”

Ben jij het met Derksen eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
576+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie