TRANSFERUURTJE: PSV loost miskoop, bizar voorstel voor Messi

Foto: TRANSFERUURTJE: PSV loost miskoop, bizar voorstel voor Messi

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland 


De transfer van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax houdt de Nederlandse voetbalwereld bezig .AD-journalist Sjoerd Mossou zegt de buitenspeler wel te begrijpen. Volgens de journalist is het risico bij een overstap naar Ajax veel kleiner dan wanneer Berghuis naar bijvoorbeeld een Wolfsburg over zou stappen. Volgens Mossou past het Duitse voetbal niet bij de kwaliteiten van de speler, waardoor Ajax als enige serieuze optie overblijft. 

Timo Baumgartl heeft nooit zijn hoge transfersom waar kunnen maken bij PSV. Volgend seizoen mag de Duitse verdediger in het shirt van Union Berlin gaan proberen alsnog een kans af te dwingen in Eindhoven. De verdediger wordt voor één jaar gehuurd door de Bundesliga-klant. 

Willem II gaat zich versterken met FC Utrecht-speler Emil Bergström. De 28-jarige centrale verdediger zat in de Domstad op een zijspoor en moet in Tilburg de centrale verdediging van extra mankracht voorzien. Hoeveel Willem II voor de drievoudig Zweeds international betaalt, is niet bekend.

Buitenland 


Lionel Messi is vanaf vandaag officieel een ‘free agent’. De Argentijnse aanvaller tekent naar verwachting alsnog een nieuw contract bij FC Barcelona. Tot dat deze onderhandelingen zijn afgerond, zien andere clubs nog steeds kans om hun slag te slaan. Het Braziliaanse Ibis Sport Club, de ‘slechtste voetbalclub ter wereld’, wil Messi verleiden. Eén voorwaarden: de Argentijnse superster mag de club niet naar kampioenschappen leiden. Ibis heeft namelijk een reputatie hoog te houden. 

Paris Saint-Germain deed er de afgelopen maanden alles aan om Kylian Mbappé te verleiden met een nieuw contract. Die pogingen lijkten te stranden in een nachtmerrie voor de ploeg uit Parijs: Mbappé zou volgens L’Equipe aangegeven hebben niet open te staan voor een langer verblijf in het Parc des Princes. Mocht dat op de waarheid berusten, dan heeft PSG deze zomer nog de kans om een groot deel van de 145 miljoen euro terug te verdienen die het betaalde aan AS Monaco. 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:34
5+
‘Ajax 1 altijd mijn droom, doe er alles aan om het werkelijkheid te maken’
14:21
4+
Kraaij hekelt ‘achterlijke, debiele actie’: “Hoe haal je dit in je hoofd?”
14:04
28+
Schöne: “Als ik een glaasje wijn wilde, dan dronk ik dat”
13:49
92+
Mikautadze doet bizarre Ajax-onthulling
13:33
41+
‘VI-duo Hélène Hendriks en Noa Vahle maakt transfer’
13:18
114+
‘Feyenoord krijgt vraagprijs Spurs voor Bryan Gil te horen’
13:00
70+
Keert Clarence Seedorf terug als hoofdtrainer?
12:48
275+
‘Enorme dreun voor Feyenoord: sterkhouder mist finale’
12:31
397+
‘Tegenspreken Derksen kost Vandaag Inside-gast 50.000 euro’
12:17
171+
PSV dreigt uitblinker te verliezen: ‘Eredivisie speeltuin’
12:00
234+
Treuzelend Ajax wéér in de problemen
11:45
95+
Vertrekt Frenkie de Jong dan toch bij Barcelona?
11:29
26+
‘Davies moet nog een jaar wachten op toptransfer’
11:16
25+
Mario Gómez plaatst Neuer naast Messi
10:57
136+
Johan Derksen niet te spreken over NOS-verslaggever: “Hij vindt ook nog dat hij heel goed is”
10:37
218+
‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’
10:20
31+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
51+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
53+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
183+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie