‘Johan Derksen aast op voortijdig afscheid’

Foto: ‘Johan Derksen aast op voortijdig afscheid’

Johan Derksen is deze zomer veelvuldig op de buis, maar of de voetbalanalist daar zelf op zit te wachten is zeer de vraag. De website Televizier.nl is zelfs zeer stellig over deze kwestie.

“De oranje zomer is veertien dagen oud, maar Johan Derksen lijkt alles uit de kast te halen de talkshow vroegtijdig van de buis te krijgen. De voetbalanalist heeft in twee weken al genoeg relletjes veroorzaakt om menig ander tv-gezicht de das om te doen”, zo concludeert het medium, dat bekend is van het jaarlijkse Televisierring-gala.

Daar voegt de website aan toe: “Johan Derksen maakt er geen geheim van: hij is wel een beetje klaar met voetbal. Maar hij is een man van zijn woord en een contract is heilig: Derksen wordt verwacht de hele zomer aan te schuiven bij De oranje zomer. De 72-jarige analist lijkt per aflevering rebelser te worden en schopt met smaak stennis.”

Het medium komt met een opsomming: vloekende jasjes, opzienbarende uitspraken over vrouwen, een volgens sommigen seksistische grap over Hélène Hendriks, roken op televisie en zelfs een pijnlijke onthulling over de SBS-talentenjacht ‘We want more’. Tot overmaat van ramp beklaagde de voetbalanalist zich ook nog eens over de lange reclameblokken.

Maar schrijft Televizier.nl: “Wat Johan ook uithaalt, SBS lijkt hem maar niet vroegtijdig de laan uit te sturen. Immers, Derksen is zelf de eerste die roept dat alles wat hij aan tafel zegt satire is. Dan kun je veel maken, zelfs voorafgaand aan een EK beweren klaar te zijn met ‘dat gelul over voetbal’. Maar na het toernooi wachten de Olympische Spelen en de Tour de France. Hij heeft al 28 afleveringen van Oranje zomer gemaakt. Nog zes weken te gaan…”

Deel je dat gevoel?

  • Ja
  • Nee
647+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie