‘Arsenal kiest tussen twee topspitsen’

Foto: ‘Arsenal kiest tussen twee topspitsen’

Arsenal eindigde vorig seizoen op een teleurstellende achtste plaats in de Premier League. De voormalig topclub uit Londen heeft al jaren moeite om de aansluiting te vinden bij de Engelse top. Daar moet deze zomer verandering in komen met de komst van een topspits. 

Volgens Daily Mirror heeft Arsenal de kandidatenlijst voor de vacature van doelpuntenmaker inmiddels ingekort tot twee spelers. Alexander Isak heeft de bestuurders van The Gunners met zijn spel tijdens het EK (met Zweden, red.) ervan overtuigd dat de jonge Zweed een aanvulling is op de selectie. Arsenal is echter niet de enige kandidaat: volgens Engelse media zou Real Madrid inmiddels al een bod hebben neergelegd bij hun competitiegenoot uit Baskenland. Daarnaast zou Borussia Dortmund ook aan het onderhandelen zijn geslagen; zij hebben nog een terugkoopclausule die van toepassing kan zijn. 

Mocht Isak niet haalbaar zijn, dan gaat Arsenal shoppen in eigen competitie. Dominic Calvert-Lewin, die op dit moment met Engeland aan het EK bezig is, lijkt na een aantal goede jaren bij Everton klaar voor de volgende stap in zijn loopbaan. Arsenal hoopt dat Calvert-Lewin in het Emirates Stadium zijn volgende stop ziet. Volgens The Telegraph kan Arsenal de Engelse spits echter niet betalen zonder dat er andere spelers vertrekken. 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie