Ajax heeft gewild target nu echt bijna binnen: in Amsterdam voor keuring

Foto: Ajax heeft gewild target nu echt bijna binnen: in Amsterdam voor keuring

In een lange transferaanloop zou Ajax weer wat dichter bij het vastleggen van Kamaldeen Sulemana zijn. Naar verluidt is de aanvaller, nu nog onder contract bij het Deense FC Nordsjaelland, momenteel in Amsterdam in afwachting van een medische keuring.

Dit meldt Mike Verweij van De Telegraaf woensdagavond. Hij weet dat de 19-jarige Ghanees in een Amsterdams hotel verblijft. Een overeenstemming tussen het talent en Ajax lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn. De clubs hebben al een akkoord over de transfersom van maximaal 15 miljoen euro. De Nederlands kampioen rekent zich echter nog niet rijk. Zo kunnen er nog altijd buitenlandse kapers op de kust komen voor het gewilde transfertarget. Onder meer Manchester United werd de laatste maanden geregeld gelinkt aan Sulemana.

Toch duidt het erop dat Ajax dichtbij het afronden van de overgang is. In Amsterdam zou de speler direct medisch gekeurd kunnen worden. Ajax zit momenteel dun in de vleugelaanvallers: David Neres staat op de nominatie om te vertrekken, terwijl Antony een gedeelte van de voorbereiding mist door de Olympische Spelen. Huurling Oussama Idrissi, die de vertrokken Quincy Promes verving, keerde terug naar Sevila. Hot topic is dat Ajax zich bij Feyenoord voor Steven Berghuis heeft gemeld.

Deze transfer al zo goed als rond?

  • Ja, kwestie van een paar dagen
  • Daar zou ik niet vanuit gaan…
614+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie