Feyenoord is over de helft: “Heel tevreden”

Foto: Feyenoord is over de helft: “Heel tevreden”

Het ziet er naar uit dat Feyenoord volgend seizoen weer voor volle tribunes mag spelen. De Rotterdamse club hoopt opnieuw zo’n dertigduizend seizoenkaarten te verkopen, waarvan ruim de helft is verkocht.

“Op dit moment hebben er al vijftienduizend supporters hun seizoenkaart verlengd en daar zijn we heel tevreden over”, zo laat de persvoorlichter van Feyenoord weten aan RTV Rijnmond. “De buitenwacht kijkt altijd direct naar getallen, maar wij moeten nog beginnen met de campagnes en vooralsnog hebben supporters alleen nog maar hun kaart kunnen verlengen.”

“Nu het seizoen officieel is begonnen met de eerste training en er straks oefenwedstrijden komen zie je altijd dat het ook weer meer gaat leven bij supporters”, zo voegt de Feyenoord-woordvoerder toe. Na een tegenvallend seizoen op alle fronten is het natuurlijk de vraag of de seizoenkaarthouders opnieuw massaal loyaal blijven, zeker omdat een nieuw hoofdstuk in de coronacrisis niet uit te sluiten valt.

De woordvoerder laat weten: “Er zijn inderdaad veel aanwijsbare redenen. Het EK is bijvoorbeeld in volle gang en speelt misschien ook mee. Vaak zie je dat na zo’n toernooi de aandacht weer wordt verlegd naar het clubvoetbal. Maar eigenlijk kun je geen vergelijkingen maken met andere jaren wat betreft de verkochte seizoenkaarten aan het begin van een voorbereiding. Als we wel een vergelijking willen maken is die van vorig seizoen het meest reëel en dan loopt dat ongeveer gelijk met de vorige zomer.”

Is dit een hoopgevend aantal?

  • Ja
  • Nee
154+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie