‘Hélène Hendriks moet voor gigantische VI-rel zorgen’

Foto: ‘Hélène Hendriks moet voor gigantische VI-rel zorgen’

De heren van Veronica Inside lieten zich onlangs ietwat laatdunkend uit over de vrouwelijke analisten van de NOS bij het EK: Leonne Stentler, Suse van Kleef en Mandy van den Berg. En dat zóú zomaar eens een staartje kunnen krijgen.

Gisteren onthulde René van der Gijp namelijk bij De Oranjezomer: “Ik hoorde van Johan (Derksen, red.) dat die meisjes van de NOS, en nog meer meisjes, een soort van druk leggen op Hélène (Hendriks, red.) om bij dit programma weg te gaan… Apart is dat hè?” Presentator Wilfred Genee: “Die willen dat ze solidair is.” Van der Gijp: “Ik vind het wel grappig. Ze willen ons boycotten, maar waarmee dan? Ik heb geen flauw idee.”

De oud-voetballer liet eerder over de NOS-dames weten: “Ik heb er net twee zien zitten bij de NOS… een met een paardenstaart en een met krulhaar. Ik heb geen idee wie het waren, maar die vrouwtjes lullen alleen maar tactisch… Dus zeg maar ‘de restverdediging’, ‘vroeg druk zetten’, ‘vanuit je defensie spelen’, ‘je middenveld korthouden’… Jezus mina, waar gaat dat over!? Ze zeggen niks.”

Derksen deed vervolgens óók een duit in het zakje: “Het probleem is natuurlijk: we moeten al die vreselijke wedstrijden van dat damesvoetbal kijken, waarbij je in slaap valt. Het heeft niks met voetbal te maken. Laat ze lekker voetballen hoor, laat ze hun gang gaan. Maar dat moeten we al zien, en dan moet je ook nog luisteren naar dat geneuzel. Vroeger lazen de Libelle en gingen ze zitten breien…”

Bizarre actie?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
4007+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie