Louis van Gaal eenmalig terug als hoofdcoach in Nederland

Foto: Louis van Gaal eenmalig terug als hoofdcoach in Nederland

Louis van Gaal is komend seizoen eenmalig te bewonderen als hoofdcoach in Nederland. Hij gaat namelijk één duel coachen bij Telstar in de Keuken Kampioen Divisie, er gaat een loterij plaatsvinden voor wie zijn assistent-trainer mag zijn die dag. De opbrengst daarvan gaat naar Spieren voor Spieren.

ESPN schrijft: “Louis van Gaal is de nieuwe trainer van Telstar. Van Gaal pakte in zijn lange carrière meer dan 20 prijzen, won met Ajax onder meer de Champions League en de wereldbeker en werd in drie verschillende landen zeven keer kampioen. Maar heeft bij Telstar uitdagingen genoeg. Een gouden schild, of zelfs een bronzen, ontbreekt bijvoorbeeld nog op zijn palmares. Van Gaal maakt bovendien zijn debuut op het tweede niveau. Hij werkte bij Ajax, Barcelona, AZ, Bayern en Manchester United alleen in de top.”

“Daarnaast was de Tulpengeneraal twee keer bondscoach van het Nederlands elftal. Met Oranje werd hij in 2014 derde op het WK in Brazilië. Van Gaal was al met pensioen, maar maakt bij de Witte Leeuwen nu een spectaculaire comeback. Hij heeft in Velsen Zuid een contract voor 1 dag getekend. De eenmalige aanstelling van Van Gaal is uiteraard een stuntje om de nieuwe Telstar-loterij te promoten. De opbrengst gaat naar goede doelen en de hoofdprijs? 1 dag assistent van Louis in een officiële wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie”, aldus de betaalzender tot slot.

Leuke actie?

  • Ja
  • Nee..
245+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie