‘Martin Jol deelt ADO gigantische dreun uit’

Foto: ‘Martin Jol deelt ADO gigantische dreun uit’

Volgens de mensen van United Vansen is ADO Den Haag officieel verkocht aan Martin Jol. Er zou een akkoord over de verkoop van de club bereikt zijn.

United Vansen schrijft in een statement: “Jol is een icoon, voor zowel ADO als de stad Den Haag. Voor zover wij hebben begrepen vanuit Den Haag is Martin Jol een ideale kandidaat. Niet alleen voor de stakeholders, maar – en dat is nog veel belangrijker – ook voor de ADO-fans. Dit is precies wat we hebben gewild voor de toekomst van de club, wat voor altijd ook ‘onze club’ zal zijn.”

En Voetbal International meldt verder: “Details verstrekt UVS verder nog niet, ongetwijfeld omdat er nog wat hordes moeten worden genomen in het overnameproces. Vorige week meldde ADO Den Haag namelijk met een vennootschap van Ad Nederlof in gesprek te zijn over deelname in het aandelenkapitaal. Het kamp-Jol is van mening dat United Vansen als grootaandeelhouder het aanspreekpunt is in de overnamekwestie. Nederlof praat met de directie, rvc, HFC (de Haagse aandeelhouder) en Stichting Toekomst ADO. De club ADO Den Haag dus.”

UPDATE 15/6



Waar ADO Den Haag er helemaal uit leek te zijn met Martin Jol, heeft het clubicoon zich vandaag toch teruggetrokken. Dat meldt Omroep West. “De voormalig speler van de Haagse voetbalclub heeft dat vandaag aan Jeroen Reiziger, de herstructureringsdeskundige, laten weten”, aldus clubwatcher Jim van der Deijl.

Beter voor ADO als Jol het NIET wordt?

  • Ja
  • Nee
344+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie