De Vrij keek met kippenvel naar ploeggenoot Eriksen

Foto: De Vrij keek met kippenvel naar ploeggenoot Eriksen

Ook voor Stefan de Vrij was het een extra heftig moment toen Christian Eriksen vorige week plots naar de grond ging. De Nederlander speelt immers met hem samen, bij Inter Milan.

“Ik zat met kippenvel te kijken. Het was tien minuten doodstil”, blikt De Vrij terug met De Telegraaf. “Ik schrok enorm. Ik had hem laatst nog aan de lijn. Het is echt een hele goede jongen en dan is het wel erg schrikken. Gelukkig kwamen we er vrij snel achter dat hij het naar omstandigheden goed maakt. Daar zijn we heel blij mee.”

Vandaag plaatste Eriksen op Instagram een foto met zijn duim omhoog. “Dat zag er goed uit en dat is fijn om te zien. Ik heb hem een appje gestuurd, maar logischerwijs nog geen reactie. In de groepsapp van Inter liet hij al snel van zich horen gelukkig en wisten we al dat het goed ging.”

Waar Daley Blind, die zelf hartproblemen heeft gehad, overwoog om zelfs niet te spelen tegen Oekraïne afgelopen zondag, was dat voor De Vrij niet zo. Maar: “Ik had wel moeite met slapen, je denkt er toch de hele tijd aan. Je bent toch met je gedachtes bij hem. Het was daardoor een andere voorbereiding dan andere keren.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie