Christian Eriksen reageert voor het eerst op reanimatie

Foto: Christian Eriksen reageert voor het eerst op reanimatie

Het was flink schrikken bij Denemarken tegen Finland op het EK (0-1): Christian Eriksen zakte plotseling in elkaar en moest gereanimeerd worden. La Gazzetta dello Sport heeft de middenvelder te spreken gekregen via zijn zaakwaarnemer Martin Schoots.

Via zijn agent laat de oud-speler van Ajax aan de Italiaanse krant weten: “Dankjewel, ik zal niet opgeven. Ik voel me nu beter, maar ik wil begrijpen wat er is gebeurd. Ik wil iedereen bedanken voor wat ze voor mij gedaan hebben!”

Schoots voegt daar zelf aan toe: “We spraken zondagochtend. Hij maakte grapjes en was in een goed humeur, naar mijn idee ging het goed met hem. We willen allemaal begrijpen wat er met hem is gebeurd, dat geldt ook voor hem. De doktoren voeren onderzoeken uit, dat zal tijd kosten. Hij was heel blij met de liefde om hem heen. Er komen berichten binnen van over de hele wereld.”

De manager van Eriksen gaat verder: “De halve wereld heeft contact opgenomen. Iedereen is bezorgd. Nu moet hij rusten, zijn vrouw en zijn ouders zijn bij hem. Hij blijft ter observatie in het ziekenhuis tot maandag, misschien dinsdag. Hij wil in ieder geval zijn teamgenoten aanmoedigen tegen België.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie