Supporter in kritieke toestand na val op Wembley

Foto: Supporter in kritieke toestand na val op Wembley

De EK-wedstrijd tussen Engeland en Kroatië (1-0) is voor één supporter slecht afgelopen. Een toeschouwer viel op de tribunes van Wembley en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Ooggetuigen bevestigen dit verhaal. “We zagen zijn benen over de railing gaan en vervolgens viel hij, kwam hij op de grond terecht en bewoog hij niet meer”, zo laat een aanwezige fan optekenen in de Britse pers. “Het leek wel eeuwen te duren voordat hij hulp kreeg van medewerkers. Iemand naast ons zag alles gebeuren en was ontroostbaar.”

“Ik zag het niet gebeuren, maar sprak in de pauze met een paar gasten die het wel zagen gebeuren. Ze waren getraumatiseerd. Hij viel vanaf de balustrade richting de stoelen en de grond”, zo laat een andere supporter weten.

Een woordvoerder van Wembley heeft bevestigd dat de supporter is behandeld en naar een Londens ziekenhuis is afgevoerd. De stadionorganisatie en de UEFA onderzoeken het incident.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie