‘Arsenal wil niet twee, maar nog slechts één Ajacied’

Foto: ‘Arsenal wil niet twee, maar nog slechts één Ajacied’

Bayern München weet vooralsnog niet of het een poging onderneemt om Noussair Mazraoui op te halen bij Ajax. Volgens clubwatcher Christian Falk is de Duitse topclub geïnteresseerd, maar zijn er bedenkingen.

De BILD-journalist erkent dat Mazraoui in beeld is bij Bayern. “Ze kennen de speler”, stelt Falk. Daar voegt hij wel meteen aan toe dat de rechtsback van Ajax niet het beste seizoen achter de rug heeft en daarnaast moet er een miljoenenbedrag worden opgehoest, iets waar de Duitse topclub momenteel kritisch naar kijkt. Falk benadrukt bovendien dat de nieuwe coach Julian Nagelsmann mogelijk hogere eisen stelt aan de nieuwe rechtsback. Mazraoui is en blijft een optie, maar op dit moment geniet hij dus geen hoge prioriteit.

UPDATE 11/6



In navolging van Bayern München is ook Arsenal afgehaakt in de race om Noussair Mazraoui. Volgens diverse Engelse én Duitse media richten de Londenaren zich nu op Tyler Adams van RB Leipzig, die zij hoger inschatten dan Mazraoui. Dat is een hard gelach voor Ajax, want zij hopen op een bieding-oorlog rondom de rechtsback. Met Devyne Rensch en Sean Klaiber heeft de club immers al twee andere opties voor de positie in huis. Overigens betekent het niet dat de telefoon van Ajax helemaal niet meer bereikt gaat worden vanuit Londen, want Arsenal is wel nog altijd geïnteresseerd in doelman André Onana.

Is Mazraoui klaar voor een stap hogerop?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
283+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie