Zorgen om De Ligt: training vroegtijdig afgebroken

Foto: Zorgen om De Ligt: training vroegtijdig afgebroken

Matthijs de Ligt heeft de training met het Nederlands elftal van vandaag vroegtijdig moeten afbreken. De mandekker van Juventus haalde het einde van de sessie niet, maar keerde wel nog terug op het veld voor een paar individuele oefeningen, zo weet Voetbal International. De Ligt kreeg vorige week tegen Bologna al de nodige trappen te verwerken, en haakte vandaag al vrijwel direct na de warming-up af. Bondscoach Frank de Boer zal op de persconferentie vandaag met een medische update over hem komen.

“Oranje bereidt zich op dit moment in Lagos voor op het EK. Nog zonder Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum, die later op de zondag aansluiten, werkte het Nederlands elftal zondag de eerste training in Portugal af. Bondscoach Frank de Boer kan niet beschikken over Jasper Cillessen, die na een positieve coronatest thuis in quarantaine zit. Nathan Aké meldt zich naar verwachting maandag bij de selectie. De verdediger van Manchester City bleef zaterdagavond op de bank tijdens de verloren Champions League-finale tegen Chelsea (0-1).”

Woensdag aanstaande wacht een oefenduel met Schotland, in Portugal, waarna de mannen van Oranje op zaterdag terugvliegen naar Nederland. “Daar staat zondag in Enschede de laatste test voorafgaand aan het EK op het programma. Georgië is dan in De Grolsch Veste de tegenstander (aftrap 18.00 uur). Op zondag 13 juni start voor Nederland het EK met een wedstrijd tegen Oekraïne (aftrap 20.45 uur)”, aldus VI tot slot.

Gaat Oranje woensdag winnen van Schotland?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
148+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie