PSV beloont Vertessen met gloednieuw contract

Foto: PSV beloont Vertessen met gloednieuw contract

PSV heeft Yorbe Vertessen langer aan zich te binden. De Belgische aanvaller (20) heeft een verbintenis tot medio 2025 getekend in het Philips Stadion.

“Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat PSV met dit contract uitspreekt”, reageert Vertessen op de clubwebsite. “Sinds ik deze winter werd opgenomen in de A-selectie is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt. De afgelopen jaren waren niet altijd makkelijk. Ik ben blijven knokken en heb mijn plaats in de groep inmiddels gevonden. De laatste wedstrijden heb ik me met doelpunten en assists ook kunnen laten gelden.”

“Mijn doel is om dat de komende jaren te blijven doen en ik ben dankbaar dat PSV me de kans geeft me hier verder te ontwikkelen”, aldus Vertessen. De Belg speelt sinds de F-jeugd voor de Eindhovenaren, waar hij dit seizoen al zeventien officiële wedstrijden speelde. Daarin produceerde hij twee doelpunten en drie assists.

Technisch directeur John de Jong laat weten: “Yorbe is het ultieme bewijs dat hard werken en geduld opbrengen loont en daarmee is hij een voorbeeld voor alle talenten van de PSV Academy. (…) Dit contract is het resultaat van keihard werken, geloof en wij spreken hiermee ons vertrouwen in Yorbe uit. Dat is geheel in lijn met onze filosofie van het opleiden van talent. De technische leiding is overtuigd van zijn potentieel en zijn ontwikkeling van jeugd- tot selectiespeler maakt PSV trots.”

Terecht?

  • Ja
  • Nee
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie