‘KNVB speelt smerig spel in play-offs’

Foto: ‘KNVB speelt smerig spel in play-offs’

De KNVB heeft donderdag besloten om de finale van de play-offs om Europees voetbal naar zondag te verplaatsen op verzoek van Feyenoord. Bij tegenstander FC Utrecht, dat meteen een kort geding aanspande, is men woedend.

“Ik ben boos, heel boos. En met mij denk ik wel tienduizend ander supporters”, foetert Teun den Hartog, voorzitter van de supportersvereniging, in het Algemeen Dagblad. “Weer is het de grote club met vriendjes bij de KNVB, die bevoordeeld wordt. Iets anders kan ik er niet van maken. Feyenoord heeft de kans gehad om te reageren op de speeldata en heeft dat niet gedaan. Omdat ze dachten wel even derde te worden.”

“Nu wordt de speeldag tegen alle reglementen in tóch aangepast. Onbegrijpelijk. Het is een corrupte bende”, zo vervolgt de Utrecht-supporter. “Ze denken problemen te voorkomen. Maar dit besluit gaat juist voor veel ellende zorgen. Voor supporters van FC Utrecht is dit de druppel. Nu gaat er echt wat gebeuren. Dat is geen dreigement, dat is hoe wij erin staan. Na vorig jaar en nadat de KNVB eerder al een minuut stilte na de tramaanslag afwees. We worden gewoon weer in onze bek getuft. Wat heeft de KNVB tegen Utrecht?”

De supportersvereniging gaat met 250 mensen protesteren in Rotterdam. Supportersclub Stichting True Support steunt dit. “Het is een keer genoeg. Ze wisten al een jaar geleden dat dat songfestival in Rotterdam zou zijn, de regels zijn duidelijk. Weer wordt onze club benadeeld”, aldus voorzitter Christian van der Mark.

Eens met deze kritiek?

  • Ja
  • Nee
1608+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie