UPDATE: ‘Inderdaad harde straf Gözübüyük door KNVB’

Foto: UPDATE: ‘Inderdaad harde straf Gözübüyük door KNVB’

Slecht nieuws voor Serdar Gözübüyük. De scheidsrechter zou aanstaande zaterdag eigenlijk de finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht fluiten, maar is van het affiche gehaald. Aanleiding daarvoor is zijn kritiek aan het adres van scheidsrechtersbaas Dick van Egmond.

Dat wist Hugo Borst woensdagavond bij ESPN te melden. “Zaterdag heeft Gözübüyük een pittig interview gegeven bij het Algemeen Dagblad. Hij beklaagde zich over het feit dat hij heel weinig wedstrijden krijgt van de scheidsrechtersbaas, Van Egmond. Dat is hem niet in dank afgenomen.”

“Wat is er nou gebeurd: hij zou die finale gaan fluiten, dat was bij de andere scheidsrechters bekend. Hij is van de wedstrijd afgehaald, zijn grensrechters doen die wedstrijd wel naar verluidt, maar Gözübüyük mag niet. Hij wordt gestraft voor het feit dat hij brutaal is”, vertelt Borst, die het niet eens is met die beslissing. “Als dat echt zo is, dan heeft Van Egmond wel wat uit te leggen. Ik vind het wel treurig dat het altijd gezeik is bij die scheidsrechters.”

UPDATE 20/5


Hugo Borst lijkt gelijk te hebben gehad met zijn nieuwtje over een straf voor Gözübüyük, gisteren bij ESPN. De oer-Spartaan claimde te weten dat de arbiter van de nacompetitiefinale af zou zijn gehaald na zijn kritiek op scheidsrechtersbaas Dick van Egmond. En dat lijkt waar te zijn, want vandaag maakte de KNVB bekend dat de vaste assistenten Joost van Zuilen en Johan Balder wel aan de bak mogen bij Feyenoord – FC Utrecht, maar níét in dienst van Gözübüyük. Dennis Higler is namelijk de arbiter, met dus de vaste rechterhanden van Gözübüyük aan zijn zijde..

Terecht?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
685+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie