‘Overmars heeft creditcard mee voor transfer’

Foto: ‘Overmars heeft creditcard mee voor transfer’

Er gaat wel wat veranderen bij Ajax in de aankomende transferperiode. De Amsterdammers willen in ieder geval een extra aanvaller hebben en Marc Overmars zat gisteren op de tribune bij FC Nordsjaelland tegen FC Kopenhagen (2-2) voor Kamaldeen Sulemana.

De Telegraaf schrijft op dinsdagochtend: “De komst van Mohammed Kudus naar Ajax smaakt Marc Overmars naar meer. De directeur voetbalzaken was maandagavond – samen met hoofdscout Henk Veldmate – aanwezig bij de wedstrijd Nordsjaelland-Kopenhagen (2-2) om Kudus’ voormalige ploeggenoot Kamaldeen Sulemana (19) aan het werk te zien.”

De krant vervolgt: “De kans is groot dat Overmars met de creditcard van de club naar Denemarken is gereisd, want de Amsterdammers hopen in de strijd om de multifunctionele aanvaller Sulemana de concurrenten Manchester United, Bayer Leverkusen en Club Brugge af te troeven. Om de Ghanees te overtuigen van Ajax als ideale volgende stap in zijn carrière, werden de afgelopen vier dagen trainingen bezocht en gesprekken met de speler gevoerd.”

Ajax volgt het talent, dat zowel op de rechter- als de linkerflank kan spelen, al geruime tijd: “De tweevoudig international speelt sinds vorig jaar februari voor FC Nordsjaelland en moet in de Johan Cruijff ArenA de opvolger worden van Quincy Promes. Het afgelopen half jaar huurde Ajax als tijdelijke oplossing Oussama Idrissi van Sevilla. Sulemana, die tegen Kopenhagen onder toeziend oog van Veldmate en Overmars na 49 minuten de 1-0 aantekende, moest eerder 6 tot 8 miljoen euro kosten.”

Goede aankoop?

  • Zeker
  • Nee
618+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie