‘Real laat uitgekotste Hazard vertrekken: 50 miljoen verlies’

Foto: ‘Real laat uitgekotste Hazard vertrekken: 50 miljoen verlies’

Eden Hazard heeft een behoorlijk dramatische week achter de rug. Na een zwakke wedstrijd op het veld van zijn ex-club Chelsea FC, sneuvelde hij met Real Madrid in de halve finales van de Champions League. Achteraf werd Hazard echter gefilmd terwijl hij stond te dollen met enkele ex-ploeggenoten en die actie mondde uit in een lawine aan kritiek.

De Spaanse media toonden zich vernietigend voor onze landgenoot en ook op de sociale media waren de reacties heftig. De situatie was dusdanig ernstig dat Hazard donderdagavond zijn excuses aanbod via zijn eigen kanalen. Of dat ook voldoende is om de Real-fans te sussen, zal nog moeten blijken. Het feit dat de Rode Duivel door blessureleed nog niet kon overtuigen in het Madrileense shirt, doet zijn situatie natuurlijk geen goed. En ook binnen de clubleiding zou steeds meer twijfel heersen. Volgens onder meer ABC Deportes zou Real dan ook bereid zijn om te luisteren naar transfervoorstellen voor de Belg.

De Spaanse grootmacht betaalde in 2019 meer dan 100 miljoen euro om Hazard over te nemen van Chelsea FC. Maar men beseft dat dergelijk bedrag niet langer aan de orde is na twee seizoenen waarin hij meer in de lappenmand lag dan op het veld stond. ABC stelt dan ook dat preses Florentino Pérez bereid om te onderhandelen over een veel lagere transfersom. Zo zou een bedrag van 50 miljoen euro hem al kunnen overtuigen. Pérez zou vooral hopen dat deze verlaagde prijs de interesse van enkele Premier League-clubs zal lokken.

Real heeft hierin groot gelijk

  • Eens
  • Oneens
229+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie