VI: Spurs baalt van Ajax, ook Bayern nam contact op

Foto: VI: Spurs baalt van Ajax, ook Bayern nam contact op

Onlangs besloot Erik ten Hag om zijn contract bij Ajax te verlengen, terwijl de oefenmeester nogal wat opties had. Volgens Voetbal International kwam Tottenham Hotspur te laat, waar ook Bayern München belangstelling toonde in een samenwerking.

Het bovengenoemde blad onthult op maandagochtend: “Onlangs nam Bayern München officieel contact op met zowel Ajax als de trainer. De grootmacht uit Duitsland legde de verschillende opties naast elkaar. Als Bayern München niet met topkandidaat Julian Nagelsmann tot een akkoord zou komen, was Ten Hag een van de opties voor de club uit Zuid-Duitsland. Bayern kwam echter tot een akkoord met zowel RB Leipzig (over een transfersom van 25 miljoen euro) als de trainer zelf.”

VI gaat verder: “Ook RB Leipzig, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach en Eintracht Frankfurt waren concreet, maar tot een transfer leidde het niet. Afgelopen week voegde Tottenham Hotspur zich in dat rijtje. En dit nam concrete vormen aan. De Londense club nam telefonisch contact op met Ten Hag en Ajax. De trainer gaf aan dat hij nagenoeg rond was met Ajax over contractverlenging en zijn focus volledig bij die club ligt. Hij is voor zijn gevoel nog niet klaar in Amsterdam.”

Spurs nam onlangs afscheid van coach José Mourinho en informeerde vervolgens naar verschillende kandidaten. Vooralsnog heeft Ryan Mason de touwtjes in handen in Londen als ad-interim.

Goede beslissing van Ten Hag?

  • Ja
  • Nee
525+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie