8 Foto’s van topvoetballers van vroeger en nu

Soccernews

Even terug in de tijd. Als we de jeugdfoto’s van een aantal topvoetballers bij de hand nemen, dan valt het toch wel op hoe onherkenbaar ze waren. Of herkent iemand de jonge Cristiano Ronaldo of Frank Lampard? Kijk hieronder alvast naar onderstaand lijstje met acht spelers van vroeger en nu.

[b]1. CRISTIANO RONALDO[/b]

Ronaldo speelde zich op zijn zeventiende al nadrukkelijk in de kijker bij Sporting Lissabon. Hij versierde een transfer naar Manchester United, waar hij uitgroeide tot één van de beste spelers ter wereld. Hij trok daarop naar Real Madrid, waar hij zowaar nog meer ging scoren.

[img]http://www.voetbalnieuws.be/uploads/cristiano-ronaldo(08-09-2014).jpg[/img]

[b]2. CARLOS TEVEZ[/b]

Tevez debuteerde op zijn zeventiende bij Boca Juniors en voor alle ploegen waar hij sindsdien voor speelde, ging hij vlot aan het scoren. Zo maakte de Argentijn onder meer het mooie weer bij Manchester United, Manchester City en Juventus.

[img]http://www.voetbalnieuws.be/uploads/carlos-tevez(08-09-2014).jpg[/img]

[b]3. DAVID BECKHAM[/b]

Beckham kon doorbreken in de jeugdopleiding van Manchester United en maakte op zijn achttiende zijn debuut in de hoofdmacht. Hij won er uiteindelijk zes landstitels en speelde daarna nog onder meer voor Real Madrid en AC Milan.

[img]http://www.voetbalnieuws.be/uploads/david-beckham(08-09-2014).jpg[/img]

[b]4.EMILE HESKEY[/b]

Heskey debuteerde op zijn zeventiende bij Leicester City en dwong zes jaar later een transfer af naar Liverpool. De boomlange aanvaller bleef uiteindelijk liefst zestien seizoenen voetballen in de Premier League en verzamelde 67 interlands voor Engeland.

[img]http://www.voetbalnieuws.be/uploads/emile-heskey(08-09-2014).jpg[/img]

[b]5. FRANK LAMPARD[/b]

Lampard kwam op zijn zestiende terecht bij West Ham United. Daar speelde de vlot scorende speler zich in de kijker, waarna hij bij Chelsea jarenlang één van de beste middenvelders was in de Premier League.

[img]http://www.voetbalnieuws.be/uploads/frank-lampard(08-09-2014).jpg[/img]

[b]6. LIONEL MESSI[/b]

FC Barcelona plukte Messi al op zijn dertiende weg in Argentinië. Dat bleek een gouden zet, want de extreem behendige aanvaller loodste de Spaanse topclub naar talloze prijzen, met onder meer drie keer de zege in de Champions League.

[img]http://www.voetbalnieuws.be/uploads/lionel-messi(08-09-2014).jpg[/img]

[b]7. MICHAEL OWEN[/b]

Owen belandde op zijn twaalfde bij Liverpool en vijf jaar later debuteerde hij bij de eerste ploeg. De aanvaller kon doorbreken in de Premier League en dwong ook een basisplaats af bij de Engelse nationale ploeg.

[img]http://www.voetbalnieuws.be/uploads/michael-owen(08-09-2014).jpg[/img]

[b]8. WAYNE ROONEY[/b]

Rooney maakte meteen indruk toen hij op zijn zestiende al zijn kans kreeg bij Everton. De aanvaller groeide snel uit tot Engels international en dwong in 2004 een transfer af naar Manchester United. Daar scoort hij sindsdien gemiddeld meer dan één keer per twee duels.

[img]http://www.voetbalnieuws.be/uploads/wayne-rooney(08-09-2014).jpg[/img]

Wie heeft de meest verrassende foto?

  • Heskey
  • Ronaldo
  • Tevez
  • Iemand anders
346+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie