Derksen fileert Eredivisie-ster: “Kwal van een gozer!”

Foto: Derksen fileert Eredivisie-ster: “Kwal van een gozer!”

Vitesse staat na het 0-0 gelijkspel bij Feyenoord steviger op de vierde positie in de Eredivisie. In De Kuip probeerde Oussama Tannane er nóg meer uit te halen, maar de manier waarop stoorde Johan Derksen mateloos.

“Ik ben een fan van Tannane, de goede Tannane, maar de Tannane die ik nu gezien heb… een kwal van een gozer!”, reageert Derksen in Veronica Inside. “En dit zal wel weer een reden voor hem zijn om naar het buitenland te gaan, want dan krijgt hij niet genoeg waardering. Maar wat ik gezien heb, zijn alle schijntrapjes, alle hakballetjes, alle passjes met buitenkant die je als speler nauwelijks kunt aannemen. Schieten van zestig meter… zinloos!”

“En bij balverlies niet meedoen. Feyenoord heeft een tijdje met tien man gespeeld (rode kaart Steven Berghuis, red.), Vitesse de hele wedstrijd”, vervolgt Derksen zijn tirade over de Vitessenaar. “Tannane heeft helemaal niet meegedaan! Hij was alleen maar op eigen eer uit. Riechedly Bazoer en hij zijn door alle goede recensies een tikkie naast hun schoenen gaan lopen.”

René van der Gijp sluit zich aan bij Derksen. Hij verwijst naar een dreigend moment van de Arnhemmers. “Ik weet niet of die Loïs Openda hem gemaakt had hoor, maar hij gaf hem wel slecht mee aan hem. Die keeper (Justin Bijlow, red.) kon er nog tussen komen omdat Tannane hem zo slecht meegaf. Dat zijn bijna-doelpunten als je hem goed meegeeft. Hij wil ons allemaal wel laten zien hoe verschrikkelijk goed hij kan voetballen. Doe nou gewoon normaal. Speel gewoon je wedstrijdje.”

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
404+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie