Suárez: “Vijftig miljoen is een te gekke prijs”

Soccernews

Bij Ajax breken spannende weken aan. Sterspeler Luis Suárez staat in de belangstelling van verschillende topclubs. De Uruguayaan hoopt dat Ajax veel geld aan hem verdient, maar vijftig miljoen vindt hij overdreven.

Rik van den Boog zei dat hij vijftig miljoen een mooie prijs vond voor de aanvaller. “Dat is een te gekke prijs. Ik hoop dat Ajax zoveel mogelijk winst maakt bij een transfer. Maar FC Barcelona wilde voor David Villa, een van de beste spitsen ter wereld, afgelopen weekeinde veertig miljoen euro betalen. Dan ben ik er echt geen vijftig waard. Ik ga Ajax niet zeggen hoeveel ik moet kosten. De club kan dat heel goed zelf bepalen”, vertelt hij aan [i]ELF Voetbal[/i].

Als Suárez voor het geld speelt was hij allang niet meer in Nederland. “Ik ben nog jong. Als ik echt voor de centen zou kiezen, was ik anderhalf jaar geleden wel naar Rusland gegaan. Ik kreeg toen een grote aanbieding. Nee, ik zeg niet welke club dat was.”

Hij is bang dat hij de Eredivisie binnenkort ‘te makkelijk’ vindt. “Ik ben wel een beetje bang dat de verveling toeslaat. Maar zover is het nog niet. Ik heb een missie. Ik moet verder groeien, beter worden”, eindigt de topschutter van de Eredivisie.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie