Clasie laat zich uit over toekomst: “Ben met AZ in gesprek”

Foto: Clasie laat zich uit over toekomst: “Ben met AZ in gesprek”

Jordy Clasie en AZ zijn met elkaar in gesprek over hun toekomst. De verbintenis van de defensieve middenvelder loopt komende zomer af en alle opties lijken nog open te staan.

“Ik heb het naar mijn zin hier, dat is sowieso al een positief punt”, begint Clasie in gesprek met het clubkanaal van de Alkmaarders. “Mijn contract loopt af, dat is duidelijk. Ik heb eigenlijk deze momenten niet meegemaakt in mijn carrière, dat mijn contract ergens afloopt. Waardoor je eigenlijk een keuze moet maken op je gevoel en dat je denkt: oké dat is het beste voor mezelf. Ik wil mijn laatste jaren natuurlijk gewoon nog gelukkig zijn. Ik wil lekker voetballen, onderdeel zijn van een groepEn op dit moment heb je dat natuurlijk niet. ieder geval niet altijd.”

Clasie kent een baalseizoen, waarin hij weinig gespeeld heeft. Een lange blessure en ook nog een schorsing door een gokincident hielpen daarin niet mee. “Je gaat natuurlijk alles op een rijtje zetten en kijken waar je je uiteindelijk het gelukkigst bij voelt. Op dit moment ben ik gewoon gelukkig hier en ben met de club in gesprek. Dus we gaan vanuit daaruit de komende weken zien wat mijn beslissing gaat worden.” De 29-jarige Haarlemmer zou op dit moment zo’n 2,5 miljoen euro waar zijn. In het verleden kwam hij uit voor Feyenoord (twee periodes), Excelsior, Club Brugge en Southampton.

Wat zou je doen als Clasie zijnde?

  • Bij AZ blijven
  • Weggaan, om ergens anders meer te spelen
78+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie