Janssen wijst achilleshiel Ajax aan: “Dan verwacht ik vuurwerk”

Foto: Janssen wijst achilleshiel Ajax aan: “Dan verwacht ik vuurwerk”

Theo Janssen zal zondagavond niet in De Kuip plaatsnemen. Zowel ESPN als Vitesse nodigde hem uit voor de bekerfinale tegen Ajax, maar de oud-voetballer blijft thuis.

“Ik kon wat doen voor ESPN of voor Vitesse. Maar ik kijk liever thuis met mijn vriendin en wat vrienden, omdat het toch wel een bijzondere wedstrijd is”, zo laat Janssen weten aan Omroep Gelderland. “Dan wil je toch de mensen om je heen hebben, waar je om geeft. Laten we hopen dat we er daarna dan met z’n allen een biertje op kunnen drinken. Al moet ik daarna nog wel naar Studio Voetbal.”

Vitesse won de KNVB Beker in 2017 en wil dit succes dolgraag herhalen. Janssen: “Dit wordt een hele bijzondere editie. Zonder publiek, we horen alles wat er op het veld wordt geroepen. Als Vitesse wint, zal de burgemeester vast wat dingen moeten invoeren. Want ik denk dat Arnhemmers wel de straat opgaan om het te vieren. Dat zou heel gaaf zijn, als Vitesse aan het langste eind trekt.”

Janssen ziet zeker perspectief voor Vitesse. “Ajax is op basis van kwaliteiten en begroting de favoriet, maar speelde donderdagavond nog in de Europa League tegen Roma. (…) Het zal heel moeilijk worden, maar de kansen liggen bij de twee spitsen. Want Ajax geeft altijd ruimte weg met backs die hoog spelen en centrale verdedigers die inschuiven. Als Tannane de spitsen weg kan steken, verwacht ik vuurwerk.”

Wie wint de KNVB Beker?

  • Ajax
  • Vitesse
153+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie