Verbazing bij ‘postief verrast’ PSV: “Ik wist echt niet waar hij het over had”

Foto: Verbazing bij ‘postief verrast’ PSV: “Ik wist echt niet waar hij het over had”

PSV is ‘positief verrast’ dat het binnenkort weer supporters mag verwelkomen in het Philips Stadion. Commercieel directeur Frans Janssen was met stomheid geslagen toen hij via via het nieuws hoorde.

Chris Woerts vertelde maandag in Veronica Inside dat clubs vanaf speelronde dertig weer fans mogen ontvangen in de stadions, al was dat nog niet officieel. “Rik Elfrink (PSV-watcher, red.) stuurde me een appje en belde me meteen met de vraag: 4000 man, wat vinden jullie ervan en hoe gaan jullie dat regelen? Ik wist echt niet waar hij het over had”, aldus de verbaasde Janssen in de Peesjevee Podcast van het Eindhovens Dagblad.

 “We waren vooral positief verrast, laat ik dat voorop stellen. We waren wel blij, maar mensen beseffen niet altijd wat voor impact het op ons heeft als zoiets uitkomt. Als we het iets beter met elkaar hadden afgesproken, hadden we klaar geweest”, vervolgt Janssen.

“Ik kreeg na het nieuws van Woerts ineens 34 appjes en had zoiets van: wat gebeurt hier? Ik zit in een groepsapp met andere commercieel directeuren en ook directeuren van de Eredivisie. Maandagavond kregen we na Veronica Inside nog te horen dat het veel te voorbarig en typisch Chris Woerts was”, stelt Janssen. “We kregen te horen dat het op niks was gebaseerd en veel te voorbarig was. Ik ga dan niet tegen Rik Elfrink of iemand van ESPN liegen. Als mij dan wordt gevraagd hoe we het gaan doen, moet ik zeggen dat ik het niet weet, omdat ik verrast was en het uit moest zoeken.”

Had de KNVB de directeuren eerder moeten inlichten?

  • Natuurlijk
  • Nee hoor
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie