TRANSFERUURTJE: Ihattaren op transferlijst, Ajax-vrees Flick

Foto: TRANSFERUURTJE: Ihattaren op transferlijst, Ajax-vrees Flick

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland 


De toekomst van Mohamed Ihattaren ligt naar alle waarschijnlijkheid buiten Eindhoven. De aanvallende middenvelder van PSV is niet meer dan invaller onder Roger Schmidt. Aangezien zijn contract tot 2022 loopt en de potentiële Oranje-international niet zins lijkt om deze verbintenis te verlengen, gaat PSV diens groei briljant op de transferlijst plaatsen aankomende zomer. 

Een tijdje terug werd Erik ten Hag in verband gebracht als hoofdtrainer van FC Bayern München. De tegenwoordig hoofdcoach van de Duitse recordkampioen, Hansi Flick, zit niet altijd op één lijn met de clubleiding en dat zorgt voor irritaties. De strijdbijl was een aantal weken geleden begraven, maar het niet verlengen van het contract van verdediger Jérôme Boateng zorgt voor nieuwe spanning in het Bayern-kamp. Moet Ajax nu weer vrezen voor de toekomst van Ten Hag? De toekomst zal het leren. 

De stormachtige ontwikkeling van Ryan Gravenberch levert de 18-jarige middenvelder mogelijk iets moois op deze zomer. Manchester United, Liverpool, FC Barcelona én Chelsea zitten achter de talentvolle middenvelder van Ajax aan. De Amsterdammers zouden zo’n dertig miljoen euro kunnen ontvangen voor ‘de nieuwe Pogba’, al is het maar de vraag of het genoegen neemt met een dergelijke afkoopsom. 

Buiteland 


Het kwam net al even voorbij: Jérôme Boateng is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Bayern München. De Duitse verdediger verdedigde tien jaar de kleuren van de Duits recordkampioen, maar daar komt na deze zomer dus verandering in. Het is nog niet bekend waar Boateng zijn carrière voortzet. 

Er is een grote schoonmaak op komst bij Chelsea. Liefst negen spelers uit de eerste selectie mogen uitkijken naar een andere club, melden verschillende Engelse media. Voor Hakim Ziyech betekent dat goed nieuws: de Marokkaanse middenvelder overleeft de eerste schifting en ziet met een beetje geluk ook nog een aantal concurrenten vertrekken. 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie