Karsdorp belde met Schöne over transfer

Foto: Karsdorp belde met Schöne over transfer

Rick Karsdorp schrijft een behoorlijk opvallend voetbalverhaal bij AS Roma. Die club leende hem uit aan Feyenoord, waar hij wisselvallig speelde, en bij terugkomst in Rome mocht hij eigenlijk vertrekken. Nu is de Nederlander echter een vaste waarde in het Stadio Olimpico.

Voetbal International onthult vandaag wat er in de voorbije zomer met Karsdorp gebeurde: “Hij mag in principe vertrekken, maar wel tegen een redelijke prijs, want corona heeft ook ingegrepen in de markt van de Serie A. Tijdens trainingen ziet Fonseca zijn eerdere vermoeden bevestigd: met deze speler kan hij wel wat. Toch meldt Schalke 04 zich, later belt Southampton. In Italië hebben Atalanta en Genoa interesse, waarbij de laatste club het meest concreet is. De club wil hem voor een jaar huren, met een verplichte koopoptie. Karsdorp belt zelfs al met Lasse Schöne, dan nog speler van Genoa, en gaat ervan uit dat hij snel de overstap zal maken. Hij is mondeling akkoord.”

Intussen begon hij echter steeds vaker in actie te komen voor Roma: “Fonseca is tevreden en die weet al dat Paris Saint-Germain een bod gaat doen op Alessandro Florenzi. Dan heeft hij met Karsdorp en Bruno Perez nog maar twee rechtsbacks, terwijl de laatste volgens de Portugese trainer de juiste houding mist. Karsdorps kansen keren snel.”

Florenzi vertrok naar Parijs en Genoa kreeg geen gehoor meer: “Sterker: Karsdorp praat met de nieuwe eigenaar Dan Friedkin, die voor zeshonderd miljoen euro grootaandeelhouder is geworden. De Amerikaan is wel gecharmeerd van de Nederlander die bovendien nog een jaar onder contract staat. Karsdorp op zijn beurt wil Roma iets teruggeven voor het vertrouwen dat de club in hem heeft. De boeken ingaan als miskoop van zeventien miljoen wil hij niet. Nu krijgt hij de mogelijkheid alsnog te slagen.”

Opmerkelijk?

  • Zeker
  • Mwah, nee
199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie