“Heb je niet stiekem een vaccin in je lade liggen?”

Foto: “Heb je niet stiekem een vaccin in je lade liggen?”

Bij Feyenoord heeft men opeens te maken met een nieuwe corona-uitbraak en de schrik zit er goed in bij de Rotterdammers én hun coach Dick Advocaat. De Kleine Generaal is natuurlijk al behoorlijk op leeftijd en behoort tot de risicogroep.

De Telegraaf citeert hem: “Dit komt als een donderslag bij heldere hemel en het hakt er aardig in. Sinds oktober hebben we geen coronagevallen meer gehad. We hebben bij deze club de beste medische mensen lopen. Onze dokter Casper van Eijck is nauw betrokken bij alles wat er gebeurt en is in het Erasmus MC een belangrijke pion. Daarbij hebben we ook een viroloog van het Erasmus die onze spelers voorlicht en voortdurend test.”

Lang stond Advocaat er behoorlijk relaxed in, maar nu maakt hij zich toch een beetje zorgen: “Je weet hoe ik ben met spelers. Dingen gaan automatisch. Ik betrap me er zelf ook op dat ik bij het uitleggen van een situatie op het veld bij Luis Sinisterra deze week een arm om zijn schouder legde. Dat doe ik heel snel, maar nu weet je niet hoe dat afloopt… Als het zoals deze week heel dichtbij komt, ga je nadenken wat het virus doet en zeker bij mensen die op een bepaalde leeftijd zijn.”

De verwachting is dat hij snel gevaccineerd wordt: “Dat gaat heel snel gebeuren. Ik heb al eens eerder tegen Casper (clubarts, red.) gezegd: heb je niet stiekem een vaccin in je lade liggen? Maar ik wacht netjes, hoor. We testen en we testen. Maar je kunt het virus nergens zien…”

Snap jij zijn zorgen?

  • Ik wel
  • Ik niet echt
65+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie