“Ik kan meer brengen, vooral in aanvallend opzicht”

Foto: “Ik kan meer brengen, vooral in aanvallend opzicht”

Bij Paris Saint-Germain komt Mitchel Bakker onder oefenmeester Mauricio Pochettino niet zo heel vaak aan spelen toe, maar bij Jong Oranje is hij een vaste basisklant. De vleugelverdediger vindt echter wel dat het nog wat beter moet.

Aan Voetbal International vertelt hij namelijk: “Het gaat oké, maar ik weet dat het beter kan. Ik kan meer brengen, vooral in aanvallend opzicht. Maar tegen Duitsland (1-1) was dat best wel lastig. We moesten heel laag staan in de opbouw. Om dan zestig meter af te leggen om een voorzet af te kunnen leveren is best zwaar. Dat lukt twee, drie keer per wedstrijd, maar als je dat tien keer moet doen, dan is de pijp ook wel een beetje leeg. Je moet de juiste keuzes maken; wanneer ga je wel én wanneer niet.”

Op zondag werd het duel met de Duitsers nabesproken: “De trainer heeft beelden laten zien. Dat ging vooral om de opbouwmomenten. Wat goed ging en wat beter kon. De conclusie was dat het een erg gelijkwaardig duel was. Natuurlijk waren we teleurgesteld. Je staat tot kort voor het einde met 1-0 voor. Dan moet je hem eigenlijk over de streep trekken. Het waren welkome punten geweest, maar de Duitsers hebben ook een aardig elftal. Nu moet het dinsdag gebeuren tegen Roemenië.”

Nu móét Jong Oranje van Jong Hongarije winnen: “We moeten winnen, zo simpel is dat. Dat is ook het enige waar we het nu over hebben in de groep. Eind mei zijn we er weer bij, dat is de afspraak.”

Kan het wel wat beter?

  • Zeker
  • Mwah, nee
26+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie