‘David Beckham wil David Silva’

Foto: ‘David Beckham wil David Silva’

Het Inter Miami CF van oud-voetballer David Beckham wordt aan de lopende band aan allerlei grote spelers gelinkt. Nu is het de beurt aan David Silva (oud-Manchester City): de Spanjaard speelt dit seizoen voor Real Sociedad, maar kan in de aankomende zomer naar de VS transfereren.

Voetbal International schrijft vandaag: “Blaise Matuidi en Gonzalo Higuaín verdedigen al de kleuren van Inter Miami CF, maar als het aan eigenaar David Beckham ligt, komt ook David Silva als nieuwe ster naar Florida. Dat meldt Mundo Deportivo. De 35-jarige Silva staat momenteel onder contract bij Real Sociedad, waar hij nog een contract tot medio 2022 heeft. Eerder werd ook al de naam van Sergio Agüero genoemd als potentiële ploeggenoot voor Kelvin Leerdam die ook onder contract staat in Miami.”

Ook Cristiano Ronaldo en Lionel Messi worden weleens in verband gebracht met een verhuizing naar Florida. Beckham liet hier al eerder over weten: “We wisten dat er altijd zou worden gesproken over welke spelers we binnen zouden halen, of het nou Ronaldo, Messi of Neymar was. Die discussies zouden er altijd zijn. En ik denk ook niet dat het voor spelers een moeilijke beslissing is, om eerlijk te zijn. Want dit is een geweldige plek.”

De voormalige buitenspeler van Manchester United en Real Madrid vervolgde: “Het is natuurlijk een geweldige stad en ik vind dat we ook een mooie aanhang hebben. Maar ik begrijp ook dat er hier veel talent rondloopt in Miami en het zuiden van Florida, er ligt een mooie kans. Miami is een stad die een bepaalde aantrekkingskracht heeft op spelers die in Europa grote sterren zijn geweest.”

Silva naar Miami?

  • Moet hij doen
  • Moet hij niet doen
40+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie