‘Hazard dreigt door actie van Real Madrid het EK te missen’

Foto: ‘Hazard dreigt door actie van Real Madrid het EK te missen’

Het blijft maar tegenzitten voor Eden Hazard. Begin deze week werd er alwéér een blessure vastgesteld bij de Rode Duivel, waardoor stilaan de vraag rijst of hij ooit nog wel op topniveau zal komen.

Dat is op dit moment uiteraard nog koffiedik kijken. Vooraleerst moet er gezorgd worden dat Hazard überhaupt fit geraakt. Daarvoor zou een nieuwe operatie niet zijn uitgesloten, al komt dan ook zijn EK van komende zomer dan toch wel in gevaar. Evenwel zou Hazard zelf hier toch voor opteren, zo staat te lezen in Het Nieuwsblad.

De speler van Real reisde al af naar Londen om een tweede opinie te vragen, en zou hij graag het titaniumplaatje uit zijn enkel willen laten verwijderen.

Echter staat Real niet te springen om Hazard te laten opereren. Een exacte reden wordt er hiervoor niet opgegeven, maar het valt te bedenken dat zij graag dit seizoen nog beroep op hem willen doen. Indien er een operatie aan te pas komt, is dat alvast uitgesloten.

UPDATE 19/03

Real Madrid is geen voorstander van een operatie en wil Eden Hazard op een natuurlijke manier laten rusten. Dan kan hij dit seizoen nog in actie komen en als er toch nog problemen komen, dan kan hij na het seizoen nog geopereerd worden. Dat meldt Het Nieuwsblad. Bij een nieuwe operatie na het seizoen zou echter het EK aan Hazard voorbij gaan.

De Rode Duivel denkt zelf nu aan een onmiddellijke operatie, waar Real geen voorstander van is, en dan zou hij slechts twee weken out zijn. Hazard trok naar Londen voor een tweede opinie en het is bang afwachten of de sterspeler van de Rode Duivels het EK zal halen…

Kan hij zijn oude niveau weer gaan halen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
53+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie