Mogelijk onverwachte Joël Drommel-wending

Foto: Mogelijk onverwachte Joël Drommel-wending

We hebben nu al een paar keer kunnen lezen dat Joël Drommel zo goed als zeker van FC Twente naar PSV transfereert. Zo ver is het echter nog helemaal niet, aldus technisch directeur Jan Streuer van de Tukkers. Vissen de Eindhovenaren alsnog achter het net?

Twente gunt Drommel een mooie overstap, zegt de bestuurder tegen TC/Tubantia: “Daarom hebben we Joël ook toestemming gegeven om met PSV te gaan praten.” Maar een transfer naar het Philips Stadion is nog géén zekerheidje: “Wij hebben nog geen akkoord. Ik heb al ergens gelezen dat het nog slechts een kwestie van details is, maar dat is zeker niet zo. Wij hebben PSV aangegeven wat we willen, en we wachten nu verder af.”

Streuer heeft helemaal geen haast: “Het is nog maar maart. Normaal gesproken worden deze zaken in juni/juli afgehandeld. Nogmaals: wij weten wat we willen.”

De genoemde krant redeneert: “De kans is groot dat er binnen afzienbare tijd meer gegadigden op de markt komen. En dat is niet gunstig voor de kopende partij, omdat dat vaak gevolgen heeft voor de prijs. Een uitverkiezing voor het Nederlands elftal speelt daar zeker een rol bij. Komende vrijdag maakt bondscoach Frank de Boer de selectie bekend voor de komende drie WK-kwalificatiewedstrijden. Drommel zit in de voorselectie van Oranje.”

Drommel wordt al een tijdje in verband gebracht met Ajax, maar dat wil afwachten wat er met de dopingschorsing van André Onana gebeurt. 

Vist PSV alsnog achter het net?

  • Ik zie het gebeuren
  • Ik zie het niet gebeuren
991+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie