Ángel Di María gewisseld vanwege gewelddadige roofoverval

Foto: Ángel Di María gewisseld vanwege gewelddadige roofoverval

In de wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen FC Nantes werd Ángel Di María bij een 1-1 tussenstand van het veld gehaald door oefenmeester Mauricio Pochettino. Niet vanwege zijn spel of om hem rust te geven, maar omdat er een ‘gewelddadige’ roofoverval op zijn huis was gepleegd.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “In de 62e minuut werd Di María naar de kant gehaald, nadat directeur Leonardo naar het veld was gelopen en het nieuws in het oor van trainer Mauricio Pochettino had gefluisterd. De oefenmeester haalde zijn speler daarop naar de kant en begeleidde hem naar de kleedkamer. Pas enkele minuten later keerde Pochettino terug in de dug-out. Di María zou het stadion direct hebben verlaten.”

De krant vervolgt: “Volgens het Franse RMC werd er tijdens de wedstrijd ingebroken in het huis van Di Maria en waren er op dat moment familieleden aanwezig. Naar verluidt was er zelfs sprake van ‘extreem geweld’. Andere media meldden dat er geen gewonden zijn gevallen en dat iedereen veilig is. Di María heeft een vrouw en twee dochters. Het is nog onbekend wie er zondagavond in het huis aanwezig waren. Ook ging het gerucht dat er een ontvoering had plaatsgevonden. Dat nieuws lijkt op een misverstand te berusten.”

Overigens werd er op zondag ook al ingebroken bij de ouders van Marquinhos, die in Parijs wonen. Dat incident zou echter minder ernstig zijn geweest en de Braziliaan werd dan ook pas na het duel met Nantes op de hoogte gebracht. Paris Saint-Germain ging overigens pijnlijk onderuit tegen de degradatiekandidaat; het werd 1-2.

Bizar?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
398+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie