‘Als PSV Joël Drommel maar de kans geeft…’

Foto: ‘Als PSV Joël Drommel maar de kans geeft…’

Joël Drommel maakt hoogstwaarschijnlijk een transfer van De Grolsch Veste van FC Twente naar het Philips Stadion van PSV. De keeper zou er op hoofdlijnen al uit zijn met de Eindhovenaren, die een officieel bod neergelegd hebben in Enschede.

Oud-goalie André van Gerven zegt vandaag in het Algemeen Dagblad: “Ik vind Joël Drommel een goede keeper met een rustige uitstraling, die bovendien goed kan voetballen. Voor mij was het geen verrassing dat PSV hem wil hebben. En als je als mens goed in Enschede past, lukt het wat dat betreft in Eindhoven meestal ook wel. Als PSV hem maar de kans geeft, want hij moet zich comfortabel voelen en niet bij het eerste foutje meteen afgerekend worden.”

Joop Hiele denkt dat dat wel goed komt: “PSV heeft hem niet voor niks benaderd.” Deze ex-doelverdediger vindt: “Hij is een heel stuk verder dan bijvoorbeeld Kjell Scherpen bij zijn stap van Emmen naar Ajax. De huidige goalie (Yvon Mvogo, red.) heeft mij niet honderd procent overtuigd. Hij is gehaald om zijn meevoetballende kwaliteiten, maar die heeft hij toch aardig weten te verbloemen. Het is geen slechte keeper, dat zeg ik niet, maar het is wel PSV, hè? Afgezet tegen de kwaliteiten die Lars Unnerstall heeft, vind ik niet dat hij heel veel meerwaarde heeft geboden.”

Hiele stelt dat Mvogo gezien zijn postuur wel wat meer zou mogen heersen in de lucht: “Op de lijn was het oké en als hij wél de tijd had zag het er meestal wel gedegen uit aan de bal. Maar dit niveau moet Drommel ook in huis kunnen hebben en hij kan doorgroeien.”

Wordt Drommel een hit bij PSV?

  • Ja
  • Nee
87+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie