Feyenoord herpakt zich en rolt dramatisch VVV op

Foto: Feyenoord herpakt zich en rolt dramatisch VVV op

Zonder enige moeite kon Feyenoord vandaag zijn reeks van vier duels zonder overwinning doorbreken. In de Kuip werd een hemeltergend slecht VVV-Venlo gigantisch opgerold: 6-0. De grote uitblinker was Jens Toornstra.

De middenvelder was dan ook degene die de score opende in Rotterdam: na een tam begin van beide kanten schoot hij na een kwartier spelen raak, op aangeven van Luis Sinisterra. Tegenstander VVV, dat Georgios Giakoumakis door een blessure moest missen, kon geen enkele vuist maken en slikte na negentien minuten ook al de tweede tegentreffer. Lutsharel Geertruida kopte al weer zijn vijfde van het seizoen binnen.

En nog in de eerste helft werd het ook 3-0, door Bryan Linssen. De wedstrijd was dan ook bij rust al beslist. Na rust nam Feyenoord ietsje gas terug, maar wist het er net als in het eerste spelbedrijf wederom drie in te leggen: andermaal Toornstra, Steven Berghuis en Eric Botteghin (kopbal) deden nog een duit in het zakje.

Voor Feyenoord een welkome opsteker met volgende week PSV-uit voor de boeg. Als er in Eindhoven niet gewonnen wordt is de tweede plaats wel uit zicht. Voor VVV wacht over een week ook een kraker; in de kelder, tegen concurrent Sparta.

Scoreverloop: 1-0 (14′) Jens Toornstra, 2-0 (19′) Lutsharel Geertruida, 3-0 (31′) Bryan Linssen, 4-0 (62′) Jens Toornstra, 5-0 (73′) Steven Berghuis, 6-0 (85′) Eric Botteghin

Gaat Feyenoord in de top drie eindigen in de Eredivisie dit seizoen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
204+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie