‘Feyenoord heeft zichzelf compléét belachelijk gemaakt’

Foto: ‘Feyenoord heeft zichzelf compléét belachelijk gemaakt’

In de afgelopen winterstop koos Feyenoord ervoor om Lucas Pratto op huurbasis over te nemen van het Argentijnse River Plate. De spits lijkt echter nu al niet meer in de plannen van oefenmeester Dick Advocaat voor te komen. 

Oud-voetballer Harry van der Laan vindt dat maar wat pijnlijk, zegt hij bij de NOS: “We hebben het niet eens meer over hem. Toen ik hem voor het eerst live zag, schrok ik me rot. Hij was niet vooruit te branden. Het was een oude man. Je zou denken dat je met 32 jaar nog wel even mee kan. Maar sommige spelers zijn al vroeg oud.”

Feyenoord gaf Pratto onlangs zelfs toestemming om terug te keren naar zijn vaderland, maar de spits gaf aan in De Kuip te willen blijven. Van der Laan heeft beelden gezien van de spits in zijn tijd in Zuid-Amerika: “Hij heeft daar schitterende goals gemaakt. Een echte spits. En dan praat ik over 2017. Maar hij doet mij nu een beetje denken aan Jhon van Beukering. Die kon er ook niks van en was ook niet fit. Daar lijkt het verhaal op. Alleen die kostte niets…”

In Rotterdam-Zuid is het echter drie niks: “Feyenoord heeft zichzelf belachelijk gemaakt. Advocaat heeft maanden lopen zeuren om een spits. Maar een goeie spits is niet zomaar te koop. Zo roepen om een spits en hem zo binnenhalen. Dat kan gewoon niet. Bij Feyenoord hoort een spits te staan zoals Jörgensen in zijn eerste jaar. Daar kan je mee verder.”

Ben jij het met hem eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
225+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie