Ihattaren-beerput gaat helemaal open: dit flikte hij nog meer

Foto: Ihattaren-beerput gaat helemaal open: dit flikte hij nog meer

Mohamed Ihattaren heeft zich niet populair gemaakt bij de clubleiding van PSV, met hoofdtrainer Roger Schmidt in het bijzonder. Voetbal International onthulde eerder vandaag al wat het supertalent allemaal gedaan heeft en het Eindhovens Dagblad doet ook een duit in het zakje.

Ihattaren werd zondag buiten de selectie gelaten voor de topper tegen Ajax (1-1). Volgens trainer Roger Schmidt had de aanvallende middenvelder zich onprofessioneel gedragen rond de Europa League-wedstrijd tegen Olympiacos (2-1) van donderdag. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Ihattaren voor de wedstrijd hoorde dat hij niet zou starten, ‘en dus hoefde het voor hem niet meer’. “Met opzet heel lang doen over omkleden. Negatief zijn richting medespelers. Net doen of je niet het veld op wil om je net als de rest voor te bereiden. Dat soort gedrag.”

In het statement dat PSV zondag naar buiten bracht, schreef de club dat ‘de voltallige staf, spelersgroep en directie’ vergeefse pogingen had gedaan om Ihattaren te ondersteunen. Zaakwaarnemer Mino Raiola stelde vervolgens dat niet de hele spelersgroep achter dat statement stond. Een speler die in ieder geval wel aanmerkingen heeft gehad op het gedrag van Ihattaren, is Denzel Dumfries. Het ED schrijft over een moment op de training, toen de aanvoerder het talent ‘bij de spreekwoordelijke lurven’ greep voor het oog van de buitenwacht. “Ihattaren liep te lanterfanten, vond hij.”

Ook buiten de lijnen ging volgens de krant ‘van alles mis’. “Een simpel voorbeeld? Ihattaren weigerde bijvoorbeeld op het gebied van voeding en verzorging de richtlijnen te volgen. Hersteldrank nam hij na de training niet tot zich, zo klinkt het vanuit de club. Hij zou gezegd hebben dat hij de vloeistof had opgedronken en bleek deze dan in het gras weggegooid te hebben.” Een ander voorbeeld is dat Ihattaren na een sessie in de hitte zou hebben geweigerd om een ijsbad te nemen, dat speciaal voor de spelers was opgetuigd. Hij moest toen door Noni Madueke ‘bijna meegesleurd worden om dat alsnog te doen’.

Komt dit nog goed?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
4104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

09:05
1+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
09:00
1+
Ajax Legends en team van Clarence Seedorf kijken uit naar bijzonder duel | SN Mixed Zone
08:42
6+
Blinker kijkt met plezier naar de buitenspelers van Feyenoord
08:19
26+
Hancko over moeizaam begin van zijn carrière: “Ik voelde me de flop van de Serie A”
23:36
101+
Kieft laakt Barça: “Helemaal niet zo goed elftal”
23:30
173+
“Bijlow gaat na de bekerfinale weer keepen”
23:14
163+
Verweij tipt Ajax-leiding: “Een verbetering”
23:02
429+
‘Gemeente draait Feyenoord de nek om’
22:50
4+
Juventus ontsnapt met gelijkspel
22:45
412+
Doorbraak bij Feyenoord? “Een opening”
22:30
204+
Hélène Hendriks onthult ‘nieuwe Heerenveen-trainer’
22:23
214+
‘Genadeklap dreigt voor Vitesse’
22:15
103+
Driessen ziet ‘gemiste kans voor PSV’
22:08
229+
Verrassende club voor Van Persie? “Om de hoek”
21:59
30+
Roda JC geeft kostbare zege uit handen
21:41
574+
‘Peter Bosz en Arne Slot op één shortlist’
21:35
356+
Theo Janssen rouwt: “Heel heftig”
21:23
107+
Kraaij laakt Jong-teams: “Dát is het vervelende”
21:14
904+
‘Ajax-terugkeer in de maak’
21:03
65+
Timber krijgt groen licht: “De laatste stap”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie