Borst haalt uit na conflict: “Pussy is te lief”

Foto: Borst haalt uit na conflict: “Pussy is te lief”

De slotfase van de competitietopper tussen PSV en Ajax (1-1) werd zondag ontsierd door een conflict tussen aanvoerders Denzel Dumfries en Dusan Tadic. Hugo Borst haalt via het Algemeen Dagblad uit.

“Ik verheugde me gisteren op de duels tussen hem en Dusan Tadic. Eigenlijk is er in Nederland niemand beter dan de aanvaller van Ajax. Hij heeft de bal gedresseerd. Dat ding luistert gedwee naar deze Servische baas. Omdat Dusan sterker is dan je denkt (500 keer opdrukken per uur, ook ‘s nachts) kom je er niet aan. Niemand ontneemt hem de bal. Terwijl hij de bal afschermt, heeft hij de medespeler in de ruimte al gezien”, schrijft Borst in zijn column.

Daar voegt de Sparta-aanhanger aan toe: “Enfin, gisteren komen die twee elkaar tegen. Ze zijn elkaars directe tegenstander. Rond een strafschop voor Ajax loopt het flink uit de klauwen. Denzel veroorzaakt ‘m, Dusan benut ‘m. Een lange neus. En dan gaat het los. Ze willen elkaar aanvallen. Zelfs na het laatste fluitsignaal. Die van Dusan houden Dusan in bedwang. Die van Denzel houden Denzel in bedwang.”

“Wat blijkt: Denzel heeft Dusan pussy genoemd. Pussy”, schrijft Borst. “Ik snap nu Dusans woede wel. Zoiets zeg je niet tegen hem. Da’s te licht. Tegen Dusan zeg je iets over zijn moeder. Picka ti materina of zo. Ik ga dat niet vertalen. Op zulke beledigingen rekent Dusan. Daar lacht hij vervolgens om. Niet pussy. Pussy is te lief. Dat maakt hem razend.”

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
507+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie