TRANSFERUURTJE: Ihattaren gelinkt aan Ajax, Liverpool wil spits

Foto: TRANSFERUURTJE: Ihattaren gelinkt aan Ajax, Liverpool wil spits

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Piet Velthuizen keert definitief terug in de Eredivisie. De ervaren doelman heeft een contract tot en met het einde van het seizoen getekend bij Fortuna Sittard. Dat melden de Limburgers vrijdag. “Ik ben blij dat ik weer op het veld sta. De afgelopen dagen heb ik meegetraind en kennis kunnen maken met mijn nieuwe teamgenoten. Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging en ga er alles aan doen om belangrijk te zijn voor het team”, aldus Velthuizen.

Mohamed Ihattaren is donderdagavond maar weer eens in opspraak geraakt. De spelmaker van PSV zag vanaf de reservebank hoe zijn ploeggenoten uit de Europa League werden geknikkerd door Olympiakos, maar was meteen na de wedstrijd druk met het feliciteren van diverse Ajacieden. Ajax bereikte immers wél de volgende ronde. Op Twitter wordt dan ook weer massaal gespeculeerd: wil Ihattaren niet liever voor Ajax voetballen?

[b]Buitenland:[/b]

Jürgen Klopp heeft als manager van Liverpool natuurlijk een geweldige aanvalslinie ter beschikking, maar toch is de Duitser naar verluidt niet helemaal tevreden over de bezetting. Voetbal International schrijft: “Liverpool is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe spits. Divock Origi is nu al een tijdje de stand-in voor Roberto Firmino, maar intern is besloten dat het nu toch echt tijd is om door te selecteren. Jürgen Klopp vindt Origi simpelweg niet goed genoeg en wil een nieuwe aanvaller, zo bericht de Liverpool Echo. De vraag is natuurlijk of er een grote naam is die de concurrentie aan wil gaan met Klopps oogappeltje Firmino”, zo klinkt het.

Erling Braut Haaland speelt ook volgend seizoen voor Borussia Dortmund. Zaakwaarnemer Mino Raiola nam via de BBC al een voorschot op een transfer van de Noor, maar volgens de Duitse topclub is daar geen sprake van. “Haaland kan, wil en zal niet van club veranderen”, stelt Michael Zorc in een reactie op de uitlatingen van Raiola. “Het stoort me totaal niet dat die uitspraken worden gedaan en het zal volgens mij ook geen conflict veroorzaken. Het zijn compleet normale statements en ik heb daar totaal geen negatieve gevoelens bij.” Dortmund vervolgt: “Hij heeft nog een contract tot 2024 en ik kan alleen maar zeggen dat hij is opgenomen in onze plannen. Ik heb ook niet het gevoel dat hij zich niet comfortabel voelt bij Dortmund, integendeel zelfs.”

Ihattaren naar Ajax?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
208+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

16:30
12+
‘Financiële dreun voor Ten Hag’
16:15
33+
Nieuw blessuregeval voor Feyenoord-trainer Slot
15:58
6+
Tévez zorgt voor schrik: met spoed opgenomen in ziekenhuis
15:44
89+
Bosz spreekt zich uit over kampioenskriebels en Liverpool-interesse Slot
15:28
219+
‘Ajax-treinramp aanstaande’
15:13
131+
Van den Brom stelt keiharde eis aan Vitesse-terugkeer
15:00
116+
Vermoedelijke opstelling Ajax: ‘Van ‘t Schip switcht, terugkeer Henderson’
14:44
44+
Heerenveen-smaakmaker vraagteken voor PSV-clash
14:30
8079+
‘Dreun voor Steven Berghuis én Noa Lang’
14:16
825+
‘Liverpool doet ferm bod, Te Kloese reageert’
14:00
74+
Het Feyenoord-talent dat klaar is voor hogerop, slapen de clubs?
13:49
145+
“Als de Ajax-spelers dat niet aankunnen, zijn ze dat shirt niet waard”
13:34
133+
Bosz bevestigt horrornieuws: “Kapot van, verschrikkelijk”
13:20
179+
‘Groot gevaar gevaar Liverpool-aanstelling Slot’
13:02
99+
FC Porto doet opmerkelijke ‘Conceicão-onthulling’
12:47
556+
‘Slot heeft beslissing over Liverpool al genomen’
12:33
656+
‘Verrassende transfermove Xavi Simons’
12:18
484+
Grote update over Slot en Liverpool
12:11
32+
Bram van Polen (38) hangt kicksen aan de wilgen
12:00
15+
Spotify-playlists Feyenoord: Andrea Bocelli en rap uit 020
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie