De Vrij en ploeggenoten in quarantaine na meerdere besmettingen bij Inter

Foto: De Vrij en ploeggenoten in quarantaine na meerdere besmettingen bij Inter

De spelers en technische staf van Internationale zijn in strikte quarantaine gegaan. Dit na meerdere coronabesmettingen binnen de club.

Een lid van de technische staf legde een positieve test af, net als Alessandro Antonello, Giuseppe Marotta, Piero Ausilio en clubadvocaat Angelo Capellini. Volgens de protocollen zijn alle selectieleden, waaronder Stefan de Vrij, in afzondering gegaan. Binnen de spelersgroep zijn er geen COVID-19 gevallen, waardoor dit nieuws mogelijk met een sisser afloopt. Zondag hoopt trainer Antonio Conte Genoa in de Serie A te ontvangen met een fitte ploeg.

Inter is goed in vorm en won afgelopen zondag nog de kraker en stadsderby tegen AC Milan met 3-0. De Nerazzurri staan bovenaan met vier punten meer dan de rivaal. Juventus volgt op acht punten, maar speelde wel een duel minder. Inter hoopt voor het eerst sinds het succesvolle jaar 2010 weer kampioen van Italië te worden. Met onder meer Wesley Sneijder in de gelederen won het ook de Champions League.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie