‘Als ik naar Frenkie kijk, hij durfde in het begin niet te gaan’

Foto: ‘Als ik naar Frenkie kijk, hij durfde in het begin niet te gaan’

Soufian Touzani is naast freestyle voetballer ook een goede vriend van veel profs. Bijvoorbeeld van Frenkie de Jong, en ook van Abdelhak Nouri.

“Vanuit mijn karakter is het best makkelijk. Als ik er ben, vind ik het erg moeilijk om te zien. Als ik weg ben, kan ik het best wel uitschakelen. Als ik naar Frenkie kijk, hij durfde in het begin niet te gaan. Als je in de beginfase lang niet gaat, dan maak je de drempel heel erg hoog. Sinds Frenkie is geweest, moet hij hem elke keer dat hij hier is even zien”, vertelt Nouri aan Recht Uit Rotterdam.

Hij vervolgt met een anekdote: “Hij is een prachtige jongen. Net voordat het gebeurde, zei hij tegen me: als ik later bij Real Madrid of FC Barcelona voetbal, ga ik regelen dat je alle bekende voetballer kan interviewen. Toen gebeurde het en twee maanden erna was ik met Cristiano Ronaldo in de achtertuin. Johan zou zeggen: toeval is logisch.”

De familie van Nouri is nog altijd dagelijks druk met het verzorgen van Nouri. “Het is heel zwaar voor de familie. Vooral voor zijn ouders. Maar ze zijn wel sterk. Ik denk niet dat er veel ouders zijn die dit zo kunnen opvangen”, aldus Touzani tot slot.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie