Philipp Max heeft duidelijke boodschap voor Ajax

Foto: Philipp Max heeft duidelijke boodschap voor Ajax

Eigenlijk is het een soort week van de waarheid voor PSV, dat donderdag een 4-2 achterstand goed moet maken op Olympiakos Piraeus in de Europa League en op zondagmiddag tegen Ajax speelt in de Eredivisie. Er móét twee keer gewonnen worden.

Zo niet, dan is het een mogelijkheid dat de Eindhovenaren straks overal uitgeschakeld zijn. Philipp Max reageert in gesprek met Voetbal International: “Daar wil ik niet aan denken. Ik geloof echt dat we de volgende ronde in de Europa League nog kunnen halen en de titel heb ik zeker nog niet afgeschreven.”

Hij heeft een duidelijke boodschap voor de nummer één van de competitie: “Ajax komt naar ons, dus we hebben nog één mogelijkheid om van ze te winnen dit seizoen. Bovendien duurt de competitie tot in mei en volgens mij zijn er in het verleden knotsgekke ontknopingen geweest in de Eredivisie. We hebben de kans februari toch nog heel goed te eindigen, daar focus ik me op.”

De vleugelverdediger gelooft dus ook nog in kwalificatie voor de volgende ronde van de Europa League: “Ja, omdat ik in ons team geloof. Tegen Vitesse kwamen we zondag met 1-0 achter en uiteindelijk wonnen we met 3-1. Er zit karakter in deze ploeg. Dat hebben we ook in de groepsfase laten zien. Thuis tegen PAOK Saloniki stonden we met 2-0 achter en wonnen we met 3-2. We moesten de laatste drie duels winnen om ons te kwalificeren en dat hebben we toen gedaan. Alles is echt nog mogelijk voor ons.”

Zie jij PSV nog kampioen worden?

  • Ik wel
  • Ik niet
1830+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie